Αναγνώριση της Αριστείας στην ελληνική βιομηχανία

 

Τα Manufacturing Excellence Awards 2019 (https://www.manufacturingawards.gr/) είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την αριστεία βιομηχανιών και μεταποιητικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, με άξονες την καινοτομία και την ποιότητα εργασιών στην παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα, τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και τη συνεισφορά τους στην άνθηση της οικονομίας της περιοχής.

Τα βραβεία οργανώνονται με την αιγίδα του ΣΕΒ και υποστηρίζονται από τους σημαντικότερους βιομηχανικούς συνδέσμους, όπως η ελληνική παραγωγή, ο ΣΕΒΤ, ο ΣΒΘΚΕ κ.ά.

Στόχος των Manufacturing Excellence Awards 2019 είναι η αναγνώριση και επιβράβευση της αποτελεσματικότητας και της αριστείας των βιομηχανιών στην Ελλάδα στο πνεύμα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορίες βράβευσης είναι οι παρακάτω:

  • Αριστεία ανά Βιομηχανικό Κλάδο
  • Επενδύσεις και Στρατηγική
  • Διοίκηση Εργοστασίου
  • Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες
  • Ποιότητα, Εξυπηρέτησης και Συνεργασίες
  • Εργασία, Ασφάλεια και Περιβάλλον

Τα ανεξάρτητα μέλη της Κριτικής Επιτροπής αποτελούν κορυφαία στελέχη στον τομέα τους, που το καθένα ξεχωριστά καλύπτει όλες τις σχετικές γνωστικές περιοχές των κατηγοριών των βραβείων. Ο Διονύσης Νικολάου, Γενικός Διευθυντής της διαΝΕΟσις, είναι ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται στο www.manufacturingawards.gr, όπου θα βρείτε την αναλυτική περιγραφή των κατηγοριών βράβευσης, τους όρους συμμετοχής και σημαντικές ημερομηνίες σχετικά με τη διοργάνωση.

Πληροφορίες: Κατερίνα Δρόσου, Δημοσιογράφος, Boussias Communications, email: kdrossou@boussias.com, τηλ.: 6944 373897

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics και η ιστοσελίδα www.supply-chain.gr.