Αλλαγή Διεύθυνσης του Τμήματος Πωλήσεων φορτηγών της MAN HELLAS

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας γενιάς φορτηγών οχημάτων της ΜΑΝ Truck & Bus, η MAN HELLAS Truck & Bus SA  αναδιοργανώνει τις δραστηριότητές της στις Πωλήσεις Φορτηγών Οχημάτων ακολουθώντας τις επιταγές που προτάσσει το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ο Γεώργιος Ρουγγέρης ανέλαβε από την 1η Αυγούστου 2020 και τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Νέων Φορτηγών, επιπλέον της τρέχουσας θέσης του ως Διευθυντή Πωλήσεων του τμήματος TopUsed, στην Ελλάδα την οποία κατέχει από το 2016.

Καθώς η αγορά μεταχειρισμένων φορτηγών οχημάτων είναι μεγαλύτερη από την αγορά των καινούργιων οχημάτων κατά 8-10 φορές, παρουσιάζονται μεγάλες δυνατότητες συνδυασμού αυτών των δύο αρμοδιοτήτων για την ανάπτυξη της μάρκας στην ελληνική αγορά.

Ο Γεώργιος Ρουγγέρης είναι Μηχανικός Αεροσκαφών και έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων. Έγινε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της MAN HELLAS Truck & Bus SA το 2016 και ανέπτυξε συνεχώς τη δραστηριότητα TopUsed στην Ελλάδα για τέσσερα συναπτά έτη.

Στο παρελθόν κατείχε θέσεις ως Εμπορικός και Διευθυντής Πωλήσεων για πολλά χρόνια στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και έχει μεγάλη εμπειρία στο κλάδο των πωλήσεων. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά.