Τις υπηρεσίες της στα Logistics και τις Μεταφορές θα παρουσιάσει η ECONOMOU TRANSPORT στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2019


Η εταιρεία ECONOMOU TRANSPORT συνδυάζοντας την πολυετή γνώση και εμπειρία, την άρτια οργάνωση, το ανθρώπινο δυναμικό  και τον σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό της προσφέρει ευέλικτες, ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Αποστολή της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών σε ένα ενιαίο σύνολο, καλύπτοντας το φάσμα ολόκληρης της εφοδιαστικής αλυσίδας, παρέχοντας υπηρεσίες Διεθνών Μεταφορών, Εκτελωνισμού, Αποθήκευσης, Διαχείρισης Αποθέματος, Διανομών και Ανασυσκευασίας.

 

 

H ECONOMOU TRANSPORT διαθέτει:

  • Σύγχρονους και πλήρως εξοπλισμένους αποθηκευτικούς χώρους στη βιομηχανική περιοχή της Θήβας
  • Εμπορευματικό κέντρο στην Μάνδρα Αττικής, υπηρεσίες Food Logistics και Αποθηκεύσεων
  • Δίκτυο διανομών σε όλη την ελληνική επικράτεια με καθημερινές αποστολές / παραλαβές
  • Ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα Διεθνών και Εθνικών Μεταφορών, μουσαμάδες αλλά και ψυγεία με δυνατότητα διπλής θερμοκρασίας ( bi-temperature)
  • Ευρωπαϊκό δίκτυο διανομών / μεταφορών με αξιόπιστους συνεργάτες διασφαλίζοντας την ποιότητα και την κάλυψη όλων των προορισμών.

Στόχος της εταιρείας ECONOMOU TRANSPORT είναι να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών Logistics.

 


Για να μάθετε περισσότερα για την ECONOMOU TRANSPORT επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.economoutransport.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.