Η TEOREN MOTORS S.A. συμμετέχει στην έκθεση «Cargo Truck & Van»

Το GROUPE RENAULT, κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων παρουσιάζει στην έκθεση «Cargo Truck & Van EXPO 2017» μια ολοκληρωμένη λύση για τις μεταφορικές ανάγκες κάθε επιχείρησης και κάθε επαγγελματία.

Στο χώρο της Renault οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την οικογένεια CLIO VAN, με τα Renault CLIO PRO+ και CLIO BUSINESS που έχουν καταφέρει να συνδυάσουν ιδανικά τα πλεονεκτήματα του δημοφιλούς επιβατικού μοντέλου με εκείνα ενός αποδοτικού επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Αντίστοιχα η Dacia, σε πανελλαδική παρουσίαση, αποκαλύπτει το DOKKER VAN, ένα ελαφρύ φορτηγό που φέρει όλη την τεχνογνωσία της Renault, είναι 100% αποδοτικό, έχει ό,τι χρειάζεται σήμερα ένας επαγγελματίας, και είναι απρόσμενα προσιτό!

Με τις προτάσεις των Renault και Dacia, το GROUPE RENAULT προσφέρει την ιδανική απάντηση στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Για να μάθετε περισσότερα για την TEOREN MOTORS S.A. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.renault.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.