Ημερίδα της ΟΦΑΕ για τις ελληνικές Εμπορευματικές Μεταφορές στις 7 Μαΐου 2019 στην Αθήνα

Οι νέες τάσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις οδικές εμπορευματικές μεταφορές είναι πολλαπλές και αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς τις συνθήκες της αγοράς. Στην ημερίδα που διοργανώνει η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ) με την επιστημονική συνεργασία της OPTILOG Advisory Services, την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Αθήνα), από τις 9:00 έως τις 18:00, με θέμα «Ελληνικές Εμπορευματικές Μεταφορές: Υφιστάμενη κατάσταση, προκλήσεις & μελλοντικές τάσεις», θα συζητηθούν όλα αυτά τα καίρια θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες των μεταφορών.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις που επικρατούν στη διεθνή αγορά, ενώ θα απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα που αφορούν στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην Εφοδιαστική Αλυσίδα γενικότερα.

Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει μια δυναμική συνάντηση των στελεχών του χώρου, καθώς και εκπροσώπων των εθνικών και ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει και η Διεθνής Ένωση Οδικών Μεταφορών (IRU). Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της EEL, του ΣΥΝΔΔΕ&L και της EEBΨ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το τελικό πρόγραμμα της ημερίδας.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics και η ιστοσελίδα www.supply-chain.gr.