Το λογισμικό TracePro θα παρουσιάσει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» η εταιρεία AcmonData

Το TracePro της AcmonData είναι μια σουίτα εφαρμογών που περιλαμβάνει πλήρες και σύγχρονο M.E.S. (Manufacturing Execution System) και W.M.S. (Warehouse Management System) και αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ όλων των συστημάτων, τις μηχανές παραγωγής και το R&D με την εμπορική διαχείριση και την διοίκηση, προσφέροντας την ψηφιακή ολοκλήρωση του Industry 4.0.

Με την χρήση των barcode και RFID το πληροφοριακό σύστημα TracePro προσφέρει πλήρης Διασφάλιση Ιχνηλασιμότητας είτε σε εμπορικές είτε παραγωγικές εταιρείες, ενημέρωση της αποθήκης σε πραγματικό χρόνο, εξάλειψη λαθών κατά την παράδοση των προϊόντων, αύξηση της απόδοσης των εργαζομένων στους χώρους αποθήκευσης/διανομής, ταχύτερες διαδικασίες χωρίς σφάλματα, καλύτερη χρήση του χώρου αποθήκευσης, καμία απώλεια παραγγελιών λόγω ελλείψεων, μείωση των επιστροφών, μείωση του δεσμευμένου κεφαλαίου, εξασφαλισμένη ιχνηλασιμότητα σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AcmonData (www.acmondata.gr) και ενημερωθείτε για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.