Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας θα παρουσιάσει η PARAMETROS LOGISTICS στην FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS

 

Η Parametros Logistics παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας για προϊόντα ελεγχόμενης θερμοκρασίας από -25 ⁰C, -18 ⁰C, +2 ⁰C, +18 ⁰C και θερμοκρασίας περιβάλλοντος, υπερκαλύπτοντας τα πλέον απαιτητικά standards στον κλάδο των logistics.

Από την παραλαβή των εμπορευμάτων έως και τη διανομή τους στον τελικό παραλήπτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, με την ποιότητα που μόνο αυτή διασφαλίζει.

Σε 5 κέντρα διανομής σε Αττική και Θεσσαλονίκη αποθηκεύει 22.000 παλέτες και με σύγχρονο στόλο παραδίδει καθημερινά εμπορεύματα ελεγχόμενης θερμοκρασίας σε περισσότερα από 1.000 σημεία σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Η  Parametros Logistics προσφέρει νέες υπηρεσίες:

  • Πανελλαδική διανομή σε επίπεδο κιβωτίου στις αλυσίδες super market ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, MY MARKET, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΠΕΝΤΕ – ΓΑΛΑΞΙΑΣ, σε θερμοκρασίες κατάψυξης, συντήρησης και περιβάλλοντος
  • Προνομιακή τιμή μεταφοράς εμπορευμάτων σε παλέτες από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, πάντα με την ποιότητα της Parametros Logistics
  • Την πρωτοποριακή υπηρεσία που θα παρουσιαστεί στην έκθεση Frozen Food 2018 στις 10 -12 Νοεμβρίου

Όλοι στην Parametros Logistics καθημερινά εργάζονται στενά με τους πελάτες τους ως μέλη μιας διευρυμένης ομάδας, επιτυγχάνοντας τα υψηλότερα ποιοτικά standards στον κλάδο των logistics σε ανταγωνιστικό κόστος.

Αν έχετε υψηλές απαιτήσεις στις χαμηλές θερμοκρασίες… η PARAMETROS LOGISTICS είναι πάντα στην διάθεσή σας.

Για να μάθετε περισσότερα για την PARAMETROS LOGISTICS επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.parametroslogistics.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS από την επίσημη ιστοσελίδα www.frozenfoodexpo.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.