Η Re-Battery A.E. συμμετέχει στην 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Re-Battery AE είναι Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΕΔ) Συσσωρευτών μολύβδου-οξέος οχημάτων και βιομηχανίας, Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, με πανελλαδική εμβέλεια που προωθεί την επιχειρηματικότητα με σεβασμό στην περιβαλλοντική μονοθεσία.

Ο μόλυβδος ως συστατικό αποβλήτου, το καθιστά άκρως επικίνδυνο, αλλά ταυτόχρονα του προσδίδει σημαντική εμπορική αξία. Αυτή την αντίφαση η Re-Battery AE διαχειρίζεται υπεύθυνα αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το δημόσιο πόρο που εισπράττει, το περιβαλλοντικό τέλος, το οποίο καταβάλουν οι καταναλωτές.

Οι Στόχοι

  • Η νόμιμη διαχείριση του 100% των αποβλήτων συσσωρευτών στο ποσοστό που αναλογεί στο Σύστημα της Re-Battery A.E.
  • Η εφαρμογή των Δεικτών Αξιολόγησης της αποδοτικότητας που ήδη εφαρμόζει η Re-Battery ΑΕ, σε όλα τα Συστήματα του ρεύματος των συσσωρευτών.
  • Η υποστήριξη της Πολιτείας στην επίτευξη του Εθνικού Στόχου.

Η Επιτυχία

Η επίτευξη του χαμηλότερου ιστορικά Δείκτη Κόστους Διαχείρισης Αποβλήτου συσσωρευτών που αποτελεί και ένδειξη του σεβασμού του Δημόσιου πόρου που διαχειριζόμαστε.

Τα ποσοτικά αποτελέσματα

Τα ποιοτικά αποτελέσματα

H Re-Battery A.E. διαδίδει και επικοινωνεί το μήνυμα της ανακύκλωσης, επιδιώκοντας μία κοινωνία πιο ευαίσθητη στο περιβάλλον, ξεκινώντας από το σχολείο και τα νέα παιδιά, το μέλλον της χώρας μας.

Για να μάθετε περισσότερα  για την Re-Battery A.E. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.re-battery.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.