Η Fillis Lift συνεργάζεται με την Genie

H FillisLift καλωσορίζει την Genie, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανυψωτικών Access Equipment τελευταίας τεχνολογίας που θέτει τα παγκόσμια standard!

Η FillisLift επέλεξε την Genie για να διαθέσει στην Ελληνική αγορά προς πώληση και ενοικίαση τα φορητά μηχανήματα διαχείρισης υλικών, τις ψαλιδωτές εργοεξέδρες, τα τηλεσκοπικά περονοφόρα και τα αρθρωτά καλαθοφόρα της, ενώ ταυτόχρονα η FillisLift παρέχει εξειδικευμένο service και γνήσια ανταλλακτικά καλύπτοντας όλη την σειρά προϊόντων της Genie.

Τα προϊόντα της Genie διακρίνονται για την εξαιρετική απόδοση, την ασφάλεια και αξιοπιστία που προσφέρουν ενώ η παγκόσμια και πολυδύναμη εξειδίκευση της Genie είναι στη διάθεση σας, για να καλύψει κάθε ανάγκη σε εναέριες πλατφόρμες εργασίας, όταν το ζητούμενο είναι η προϊοντική υποστήριξη και η αρτιότητα.

Σήμερα η Genie, παραμένει στην αιχμή της καινοτομίας και της ποιοτικής παραγωγής. H προσήλωσης στις αξίες των πελατών, η κατάρτιση των μελών της ομάδας και η προσωπική αφοσίωση είναι τα μεγαλύτερα κίνητρα παραγωγής των μηχανημάτων της!