Η εταιρεία ICS ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ ΑΕ επίσημος διανομέας της signotec στην Ελλάδα

 

H ICS Καραφύλλης Α.Ε. είναι διανομέας της signotec, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των ηλεκτρονικών υπογραφών μέσω Pen Pads και Tablet PC’s. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της Signotec περιλαμβάνουν τόσο τον εξοπλισμό με αξιόπιστα τερματικά Pen Pads και Tablet PC’s όσο και την εξειδικευμένη εφαρμογή  software signoPAD API.

Η χρήση των signature pads είναι πολύ εύκολη και φιλική  προς τον χρήστη ενώ η επιχείρηση ή ο φορέας ωφελείται σε πολλά επίπεδα όπως: μείωση του κόστους εκτύπωσης – αρχειοθέτησης, βελτιστοποίηση των διαδικασιών και του χρόνου διαχείρισης εγγράφων, εύκολη αναζήτηση και αναπαραγωγή, εξάλειψη απώλειας κ.ά.

Τα προϊόντα της Signotec είναι εγκατεστημένα στη διεθνή αγορά σε βιομηχανίες, αλυσίδες λιανικής πώλησης, σε παρόχους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και τράπεζες, στη δημόσια διοίκηση, στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, σε ασφαλιστικές εταιρείες.

Υπάρχουν μοντέλα για κάθε ανάγκη και με διαφορετικές δυνατότητες όπως οι σειρές Sigma, Omega Alpha, Gamma, Delta.

H ICS Καραφύλλης Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία παροχής εξελιγμένων προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επαγγελματικού εξοπλισμού. Απευθύνεται σε τομείς όπως Λιανικό  Εμπόριο – Retail, Logistics, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Βιομηχανίες, Υγεία, Τουρισμός, Αλυσίδες Τροφίμων, Μεταφορές, Διαχείριση Αποθηκών, Δημόσιος Τομέας. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους και κατασκευαστές του εξωτερικού, διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων σε Ελλάδα και Κύπρο και παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, υποστήριξης και επισκευής σε όλη την επικράτεια.