Επισκεφθείτε την TDS Logistics στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και μάθετε για όλες τις ολοκληρωμένες 3 PL υπηρεσίες της

Στην 6η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» συμμετέχει η TDS Logistics, η οποία ανέπτυξε υπηρεσίες 3PL από το 2004 με πλήρη αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών της. Η ποιότητα, η συνέπεια και η ευελιξία αποτελούν την καθημερινή φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής για την ομάδα που πλαισιώνει  την εταιρεία. Το λογότυπό της εντοπίζεται με την επωνυμία TDS (Transport Distribution Storage) σε κάθε σημείο όπου δραστηριοποιείται. Οι αξίες της είναι οι άνθρωποι της εταιρείας.

Με την τεχνογνωσία και τη συνεχή εκπαίδευση δεσμεύεται καθημερινά και ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών. Η οργανωμένη δομή της TDS Logistics, το καταρτισμένο δυναμικό και ο εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός στις εγκαταστάσεις της, διατηρούν σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας. Με τη συνεχή αξιολόγηση και ανάπτυξη, εφαρμόζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες διαχείρισης ποιότητα προς όφελος των πελατών της.

Ειδικότερα οι υπηρεσίες logistics που παρέχει είναι: Αποθήκευση ξηρών και ψυχόμενων (έως 0 °C) προϊόντων • Αποθήκευση επικίνδυνων εμπορευμάτων • Cross docking • Διαλογή & picking • Προηγμένη τεχνολογία/on line έλεγχος των εμπορευμάτων • Reserve Logistics.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρεία TDS Logistics (www.tdslogistics.gr) για να μάθετε περισσότερα για τις 3PL υπηρεσίες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.