Βογιατζόγλου Systems Α.Ε.: Ραφοπάταρα υψηλής αντοχής

 

Τα ραφοπάταρα είναι η πιο οικονομική μέθοδος για να αυξήσετε την αποθηκευτική ικανότητα του χώρου που διαθέτετε. Τα πατάρια είναι τυποποιημένες ευέλικτες (modular) κατασκευές, που δημιουργούνται από αλληλοσυνδεδεμένα στοιχεία και προσαρμόζονται ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Όλα τα δομικά τους στοιχεία κατασκευάζονται από υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό ατσάλι, πιστοποιημένο κατά EN 10240 3.1B. H πατενταρισμένη κολώνα, κύριο συστατικό του συστήματος, γαλβανίζεται μέσω της διαδικασίας SENDZIMIR και εγγυάται τη μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Το προφίλ, μια κλειστή διατομή χωρίς διάτρηση ή τομές, επιτρέπει στις συνδέσεις να γίνονται σε οκτώ σημεία κατά μήκος των τεσσάρων όψεων. Αυτό προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας παταριών απεριορίστων μορφών και διατάξεων, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους χρήστες να μεγιστοποιήσουν την αποθηκευτική ικανότητα του χώρου τους.

Η κατασκευή παταριών (ενός ή περισσότερων ορόφων) ενδείκνυται σε περιπτώσεις που ο αποθηκευτικός μας χώρος έχει ύψος ανεκμετάλλευτο, οι ανάγκες μας είναι “picking” χαρτοκιβωτίων και επιθυμούμε να αυξήσουμε την αποθηκευτική μας δυνατότητα.