ΑΝΥΜΗ Γ. ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ: 19 χρόνια μιας επιτυχημένης πορείας

Δεκαεννέα δυναμικά χρόνια στην ελληνική αγορά συμπλήρωσε η ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ, μιας εταιρείας που έχει καταξιώσει το όνομα της στην εμπορία, χρονομίσθωση και τεχνική υποστήριξη ανυψωτικών μηχανημάτων πανελλαδικά.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 από τους Γεώργιο & Παντελή Τιτόπουλο, με σκοπό την κάλυψη των πελατειακών αναγκών, για αξιόπιστα ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και την τεχνική υποστήριξη τους. Εκτός από την εμπορία ανυψωτικών μηχανημάτων, η ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ, έχει να προσφέρει μία ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών με ειδικεύσει στη βραχυχρόνια και μακροχρόνια μίσθωση ανυψωτικών μηχανημάτων, εξέδρων εργασίας, βιομηχανικών σκουπών, μεταχειρισμένων ανυψωτικών καθώς και την άρτια τεχνική υποστήριξη.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων της η ΑΝΥΜΗ Γ. ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και την παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια! Ο επανασχεδιασμός του λογότυπου, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου, δημιουργικού και εξίσου δυναμικού κύκλου ζωής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ κ. Παντελής Τιτόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους πελάτες-φίλους της ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ, που μας στηρίζουν σταθερά όλα αυτά τα χρόνια με την προτίμηση τους στις υπηρεσίες μας. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε κοντά τους, να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις τους και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, φέρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτούς. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την αμέριστη συνδρομή τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας».