Το πληροφοριακό σύστημα PowerFleet OPTIMO θα παρουσιάσει η iLINK στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics l Cargo Truck & Van Expo 2019»

H iLink είναι μια καινοτόμα ελληνική εταιρεία που έχει αναπτύξει το πιο πλήρες πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης οχημάτων με πολλαπλή δρομολόγηση. Το PowerFleet OPTIMO συνδυάζει στο ίδιο περιβάλλον εργασίας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη διαχείριση του στόλου οχημάτων.

 

 

Το PowerFleet OPTIMO προάγει την τηλεματική με το απλό GPS tracking σε ένα ανώτερο επίπεδο περιλαμβάνοντας:

  • Πολλαπλή δρομολόγηση οχημάτων με ποικίλες παραμέτρους όπως χρονικά παράθυρα διαθεσιμότητας επίσκεψης, χωρητικότητα φορτηγών, σημεία περιορισμένης πρόσβασης κ.τλ.
  • Artificial Intelligence λογική για τον υπολογισμό της διάρκειας των επισκέψεων στα σημεία ενδιαφέροντος μέσω GPS και αυτόματη χρήση των στοιχείων στη δρομολόγηση
  • Proof of Delivery και πλοήγηση οδηγού μέσω mobile app
  • Real Time επίβλεψη εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου μέσω GPS ή mobile app και σχετικές ειδοποιήσεις στην περίπτωση παρέκκλισης από το δρομολόγιο
  • ERP οχημάτων με καρτέλα συντηρήσεων, καταχώρηση τιμολογίων, ασφαλιστήριων συμβολαίων, αναλυτικές αναφορές λειτουργίας και κόστους λαμβάνοντας υπόψη την απόσβεση παγίων και πολλά άλλα
  • Ασφαλή οδήγηση μέσω της εποπτείας ορίων ταχύτητας, στροφών και θερμοκρασίας κινητήρα, απότομων φρεναρισμάτων, κατανάλωσης καυσίμων κ.λπ.
  • Προστασία των εμπορευμάτων μέσω της παρακολούθησης της θερμοκρασίας και υγρασίας των προϊόντων, καθώς και το άνοιγμα της πόρτας του θαλάμου

 

H iLink διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών κατά ISO IEC 27001 ήδη από το 2016 και έχει ενσωματώσει στο PowerFleet ειδικό module για το GDPR.


Για να μάθετε περισσότερα για την iLINK ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.ilink.gr & www.powerfleet.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.