Η Δ. Φραγκουλόπουλος συμμετέχει στην έκθεση για το επαγγελματικό αυτοκίνητο «Cargo Truck & Van»

Η εταιρεία Δ. Φραγκουλόπουλος Μον/πη Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1991 στην Αθήνα από τον κ. Δημήτρη Φραγκουλόπουλο, με αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή ελαστικών για επιβατικά, φορτηγά, χωματουργικά και βιομηχανικά οχήματα. Σήμερα η εταιρεία αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο μεγάλων κατασκευαστικών οίκων Ευρώπης και Ασίας.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο 21ο  χλμ. Λ. Μαραθώνος στο Πικέρμι, η κεντρική αποθήκη βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής και το υποκατάστημα Θεσσαλονίκης, αποθήκη και γραφεία, βρίσκεται στο Καλοχώρι. Η εταιρεία απασχολεί συνολικά 20 άτομα, άρτια εκπαιδευμένους στον τομέα των ελαστικών, για την προώθηση και την υποστήριξη των προϊόντων μέσω ενός δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων ελαστικών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Οι αντιπροσωπείες της εταιρείας

  • Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ελαστικών του οίκου GITI tire Co. (με τα εμπορικά σήματα GITI, GT RADIAL, PRIMEWELL & RUNWAY). Πρόκειται για έναν από τους 10 μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, με παρουσία στην ελληνική αγορά από το 2002. Στο διάστημα αυτό, η εταιρεία Δ. Φραγκουλόπουλος αύξησε τις πωλήσεις σε σημαντικά επίπεδα και κατάφερε να εδραιώσει την GT RADIAL στην Ελλάδα έχοντας αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στα φορτηγά καθώς και στα επιβατικά ελαστικά.
  • Επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών MATADOR του γερμανικού οίκου CONTINENTAL A.G., για ελαστικά επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων. Πολυετή παρουσία τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και την ελληνική αγορά.
  • Επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών TRIANGLE για φορτηγά και χωματουργικά μηχανήματα. Εργοστάσιο που έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες πρώτης τοποθέτησης με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές χωματουργικών μηχανημάτων (CATERPILLAR, HUYNDAI, VOLVO).

Στόχος της Δ. Φραγκουλόπουλος Μον/πη Ε.Π.Ε. είναι η διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων, αξιοποιώντας και επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό και στις αναγκαίες υποδομές.

GITI GTL919 Επικαθήμενο – Συρόμενο

Μεγάλη χιλιομετρική απόδοση • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου • Ασφάλεια

Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς επιχειρηματικής στρατηγικής της η εταιρεία Δ. Φραγκουλόπουλος συμμετέχει στην έκθεση για το επαγγελματικό αυτοκίνητο «Cargo Truck & Van» όπου θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων και το  ελαστικό GITI GTL919.

                   Χαρακτηριστικά                             Πλεονεκτήματα
Νέας γενιάς ελαστικό με πλατύ σχεδιασμό

πέλματος

Προσφέρει μέγιστη προστασία στην περιοχή των ώμων και ομοιόμορφη φθορά του πέλματος
Εξελιγμένη κατασκευή σκελετού Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ελαστικού με εξαιρετική δυνατότητα αναγόμωσης
Ειδική σύνθεση γόμας πέλματος για μακρινές αποστάσεις Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου παρέχοντας υψηλή χιλιομετρική απόδοση
Προδιαγραφή M+S Κατάλληλο για χρήση σε χειμερινές συνθήκες

 

Η Giti Tire προσπαθεί συνεχώς να ανακαλύψει νέους τρόπους να δώσει στους καταναλωτές ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα ελαστικά τους, σε κάθε ταξίδι, ξεκινώντας από το σχεδιασμό μέχρι και το τέλος της ζωής του ελαστικού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Giti Tire να αποτελεί έναν από τους 10 μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως.

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Δ. Φραγκουλόπουλος Μον/πη Ε.Π.Ε. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.fragoulopoulos.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.