Διεθνής αναγνώριση και βράβευση για την ATC από την Epicor

Διεθνής αναγνώριση και βράβευση για την ATC από την Epicor

Η Epicor, παγκόσμια ηγέτης στην παροχή λύσεων ERP για τους κλάδους Παραγωγής, Διανομής, Λιανικών Πωλήσεων και Παροχής Υπηρεσιών, ανέδειξε την Athens Technology Center (ATC) ως τον καλύτερο Διεθνή Συνεργάτη της στην κατηγορία «Εμπειρία Πελάτη» (2017 Epicor Customer Experience Awards) για την περιοχή ΕΜΕΑ.

Η απονομή του 1ου βραβείου Αριστείας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Συνεδρίου Συνεργατών της Epicor, «Momentum 2017», που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Dubai.

Η αναγνώριση αυτή ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο της επιτυχημένης διαχείρισης και εμπορίας των προϊόντων της Epicor στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες, για παραπάνω από 16 χρόνια. Συγκεκριμένα,  η βράβευση της ATC αφορά στην εξειδικευμένη λύση «ERP for Banking» που η εταιρεία ανέπτυξε βάσει της πλατφόρμας Epicor ERP, προσφέροντας μια κι αποκλειστική πηγή πληροφόρησης για όλα τα οικονομικά δεδομένα που προέρχονται από τα διάφορα τραπεζικά συστήματα. Η λύση αυτή έχει πολλαπλές εγκαταστάσεις σε τράπεζες στη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Τουρκία, έχοντας καταφέρει να μεταμορφώσει επιτυχώς τις λειτουργίες των Οικονομικών Τμημάτων τους.

Το βραβείο παρέλαβε σε ειδική τελετή, ως εκπρόσωπος όλης της ομάδας ανάπτυξης των λύσεων Epicor σε Ελλάδα και Κύπρο, ο κ. Στέλιος Κουτσούκος, Sales Manager, της διεύθυνσης Enterprise Business Solutions της ATC, ο οποίος τόνισε: «Πιστεύω ότι η βράβευσή μας βασίζεται κυρίως στα εξαιρετικά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας, τόσο σε επίπεδο χαρακτηριστικών λύσης, όσο και σε επίπεδο συνεργασίας μαζί μας κατά τη διάρκεια του εκάστοτε έργου, αλλά και στη συνολική μας δέσμευση για λύσεις της Epicor».