Μία ακόμη επιτυχημένη οικονομική χρονιά για την Mobile Technology

Την επιτυχημένη της πορεία συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά η Mobile Technology, η οποία ανακοίνωσε σημαντική άνοδο των μεγεθών της για το οικονομικό έτος που έκλεισε στις 30 Ιουνίου 2017, ισχυροποιώντας την ηγετική της θέση στον κλάδο της πληροφορικής. Η ανάπτυξη της εταιρείας έφτασε το 33% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, με τον κύκλο εργασιών της να ξεπερνάει τα 5,5€ εκατ. Το EBITDA ανήλθε σε 795.000€, σημειώνοντας αύξηση 50% από πέρυσι, ενώ τα καθαρά κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 68%, φτάνοντας τα 580.000€. Παράλληλα, σημαντική ήταν η μείωση που πέτυχε στο δανεισμό της, η οποία άγγιξε το 20%.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, ο βασικότερος παράγοντας για τη σταθερά ανοδική πορεία της, είναι το ευρύ πελατολόγιο και οι ισχυρές και μακροχρόνιες συνεργασίες που διαθέτει, τις οποίες έχει καταφέρει να ισχυροποιήσει με τα χρόνια, χάρη στην υψηλή παροχή των υπηρεσιών της. Από την 1η Ιουλίου 2016 έως τις 30 Ιουνίου 2017 στο δυναμικό της Mobile Technology προστέθηκαν παραπάνω από 200 εταιρείες, μεταξύ των οποίων η CHIPITA International, η ΣΥΜΕΤΑΛ Βιομηχανία Αλουμινόχαρτου, η Info Quest Technologies, η Shop & Trade και η SEPTONA, η ΕΒΟΛ (Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου), τα ψυγεία ΚΑΛΥΨΩ, οι Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε., τα προϊόντα ατομικής υγιεινής ΜΕΓΑ κ.α., ενώ προχώρησε και σε ανανέωση της συνεργασίας της με την ACS Courier.

Η Mobile Technology από το 2003 αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων, οι οποίες συντελούν στη βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών στα ακόλουθα πεδία εφαρμογής: Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου, Proof of Delivery, Field Service, Διαχείριση Αποθηκευτικών Χώρων, Λιανική, Law Enforcement και RFID. Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, όπως η Honeywell Scanning & Mobility (Intermec, Vocollect), Bixolon, Bluebird κ.α., ενώ διατηρεί πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο στα γραφεία της, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη με γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα.