Εκκίνηση 27ου κύκλου του Προγράμματος Πιστοποίησης Certificate in Supply Management & 2ου κύκλου Certificate in Logistics

Η εταιρεία Humantec σε συνεργασία με τo Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών, τον μοναδικό εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα σε θέματα Προμηθειών και  Διοίκησης Εφοδιασμού, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη του 27ου κύκλου του Προγράμματος Πιστοποίησης Certificate in Supply Management (1η Οκτωβρίου 2019) & του 2ου κύκλου του Προγράμματος Certificate in Logistics (16η Νοεμβρίου 2019).

To Certificate in Supply Management είναι πρόγραμμα επαγγελματικής πιστοποίησης, το οποίο εκδίδεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών από το 1999.

 

 

Το πρόγραμμα έχει αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί από την παγκόσμια Ομοσπονδία Αγορών και Διοίκησης Εφοδιασμού του International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM) ενώ η δομή του προγράμματος βασίζεται στο Modular Learning System in Supply Chain Management του International Trade Centre (ITC), του εκτελεστικού βραχίονα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμποριού, World Trade Organization (WTO) και του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για τη μεγιστοποίηση του Εμπορίου, των Επενδύσεων και της Ανάπτυξης, United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD).

Συγκαταλέγεται στην πιο δικτυωμένη επαγγελματική πιστοποίηση στον χώρο των Προμηθειών και της Διοίκησης Εφοδιασμού ενώ το alumni network αποτελείται πάνω από 600 Buyer, Purchasing, Procurement & Supply Chain Manager των 250 πιο επιτυχημένων ελληνικών επιχειρήσεων.

 

     

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 160 διδακτικές ώρες και η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιείται δυο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 18:00 – 21:15.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη Προμηθειών και Διοίκησης Εφοδιασμού.

Το Certificate in Logistics είναι πρόγραμμα επαγγελματικής πιστοποίησης, το οποίο εκδίδεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών και πιστοποιείται από το International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM). Το Certificate in Logistics στοχεύει στην εξειδίκευση γνώσεων με εισηγήσεις από καταξιωμένους επαγγελματίες ενώ το πρόγραμμα είναι καθαρά πρακτικό και με διαδραστικό χαρακτήρα. Κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας επιλύονται Case Studies πραγματικών δεδομένων,  ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάλυση και επίλυση καίριων επαγγελματικών προβλημάτων.

 

 

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 120 διδακτικές ώρες και η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιείται δυο φορές την εβδομάδα κάθε Παρασκευή από τις 18:00 – 21:15  και Σάββατο από τις 10:00 – 13:15.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη Διοίκησης Εφοδιασμού και Logistics.

Η διεξαγωγή των μαθημάτων για τα Στελέχη εκτός Αττικής πραγματοποιείται μέσω σύγχρονης διαδικτυακής πλατφόρμας e-learning δίνοντας την δυνατότητα live παρακολούθησης.

Τα προγράμματα είναι πλήρως επιδοτούμενα από τον ΛΑΕΚ 0,24 του ΟΑΕΔ.

 

Φορείς Πιστοποίησης

International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM)

Ο IFPSM αποτελεί την σύμπραξη 48 Διεθνών σωματίων Προμηθειών Παγκοσμίως, ενώ στα μέλη του συγκαταλέγονται περισσότερα από 250.000 στελέχη Εφοδιασμού.

Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών

Μη Κερδοσκοπικό – Μη Πολιτικό – Μη Συνδικαλιστικό Σωματείο με σκοπό την Έρευνα, Μελέτη, Προβολή και Προώθηση συγχρόνων Επιστημονικών Μεθόδων, Μέτρων, Συστημάτων, και Μηχανισμών καθώς και των εξελίξεων της διεθνούς πρακτικής για την προαγωγή, ανάπτυξη και αποδοτικότερη λειτουργία του ζωτικού τομέα των Αγορών (Purchasing), Προμηθειών (Procurement) και της Διοικήσεως Εφοδιασμού (Supply Management) των Οργανισμών, των Επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου. Μέλος του International Federation of Purchasing & Supply Management (IFPSM).

 

Κόστος

Certificate in Supply Management

Το κόστος για την παρακολούθηση του προγράμματος είναι:

  • 1.650 € ανά εξάμηνο συν ΦΠΑ για το πρόγραμμα με φυσική παρουσία
  • 1.400 € ανά εξάμηνο συν ΦΠΑ για το e-learning πρόγραμμα

Σε περίπτωση επιπρόσθετων συμμετοχών η εταιρεία μας σας παρέχει έκπτωση:

  • 10% για 2 συμμετοχές
  • 20% για 3 συμμετοχές

 Το πρόγραμμα διαρκεί 2 ακαδημαϊκά εξάμηνα.

 

Certificate in Logistics

Το κόστος για την παρακολούθηση του προγράμματος είναι στα 1.200 € ανά εξάμηνο συν ΦΠΑ.

Σε περίπτωση επιπρόσθετων συμμετοχών η εταιρεία μας σας παρέχει έκπτωση:

  • 10% για 2 συμμετοχές
  • 20% για 3 συμμετοχές

Το πρόγραμμα διαρκεί 2 ακαδημαϊκά εξάμηνα.

 

Επικοινωνία – Δήλωση συμμετοχής

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα  της εταιρείας Humantec μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μπίνη Κωνσταντίνα (Client Relationship Manager), στον αριθμό τηλεφώνου 210 6209726 και στο e-mail info@humantec.gr.