Όμιλος Σπυρίδη: Ολοκληρωμένα σύστημα ελέγχου & διαχείρισης καυσίμων για ιδιωτικά πρατήρια

Ο Όμιλος Σπυρίδη διαθέτει μια μακρόχρονη εμπειρία στην ελληνική και διεθνή αγορά. Αποτελείται από τις εταιρείες  ΔΗΜ. Γ ΣΠΥΡΙΔΗΣ Α.Ε. (ειδικεύεται στην παραγωγή αντλιών υγρών καυσίμων και LPG,  ΠΕΤΡΟΤΕΚ Α.Ε. (ειδικεύεται στις κατασκευές πρατηρίων καυσίμων) και ΑΒΕΤΕΛ (έχει ως αντικείμενο εργασιών τις διαφημιστικές κατασκευές).

Η ηγετική θέση του Ομίλου Σπυρίδη στην αγορά, είναι απόρροια του σταθερού προσανατολισμού του στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς του.

 

Ο Όμιλος Σπυρίδη μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη λύση για την κατασκευή του πρατηρίου της εταιρείας σας και τον εξοπλισμό του με τα πλέον σύγχρονα Συστήματα Ελέγχου & Διαχείρισης, προκειμένου να σας εξασφαλίσει και διασφαλίσει όλες τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες οικονομίας και ασφάλειας. Όπως για παράδειγμα:

  • Δεξαμενές καυσίμου βάσει των απαιτήσεων του πελάτη για τη συχνότητα ανεφοδιασμού-stock καυσίμου με τα απαραίτητα δίκτυα σωληνώσεων.
  • Αντλίες καυσίμου πετρελαίου/βενζίνης, μονές ή διπλές, με παροχή 40-120 lpm, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.
  • Σύστημα Εισροών-Εκροών για έλεγχο του Ισοζυγίου.
  • Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου-καταγραφής συναλλαγών, με κάρτα ή δακτύλιο στο ρεζερβουάρ του οχήματος.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.spyrides.gr για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα του Ομίλου Σπυρίδη.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.