Όλος ο επιχειρηματικός κόσμος των logistics, του επαγγελματικού οχήματος & της ναυτιλίας συναντιέται στο Metropolitan Expo

Ο Υφ. Υποδομών – Μεταφορών κ. Νικόλαος Μαυραγάνης θα εγκαινιάσει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 13.00μμ την 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017»

To Σάββατο 4 Νοεμβρίου ανοίγει η αυλαία της 6ης Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017» και της παράλληλης έκθεσης «Cargo Truck & Van», που διοργανώνεται από την o.mind Creatives, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα.

Την έκθεση, που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για το σύνολο της αγοράς Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Logistics, Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, θα εγκαινιάσει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 13.00 ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τον κλάδο των Logistics, υφυπουργός Υποδομών – Μεταφορών κ. Νικόλαος Μαυραγάνης, ο οποίος παράλληλα θα χαιρετίσει και το Διεθνές Συνέδριο των ΕΕΣΥΜ-Europlatforms που θα διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των συνεδρίων LOGI.C της έκθεσης.

Η διαχείριση Εμπορευματικών Κέντρων, η ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομών, η λειτουργία Ζωνών Ελεύθερου Εμπορίου κατ’ αρχάς στο λιμάνι του Πειραιά και κατ’ επέκταση στα υπόλοιπα μεγάλα λιμάνια της χώρας, αναβαθμίζει εκ των πραγμάτων τόσο τον κλάδο των Logistics αυτόνομα, όσο και τις δυνατότητες της χώρας για την άμεση μετατροπή της σε Διεθνή Διαμετακομιστικό Κόμβο. Με αυτό το δεδομένο, οι 200 Έλληνες και Ξένοι εκθέτες της 6ης έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017» σας προσκαλούν στις 4-5-6 Νοεμβρίου στο Μetropolitan Expo για να γνωρίσετε από κοντά τον κλάδο, αλλά και να βρείτε όποια υπηρεσία θέλετε για την επιχείρησή σας.

Μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, επαγγελματικοί στόλοι βαρέων οχημάτων αλλά και vans, υπηρεσίες τηλεματικής κ.λπ. θα περιμένουν τους επισκέπτες στο HALL 4, ενώ στο HALL 3 του εκθεσιακού χώρου, όλοι οι «κρίκοι» της εφοδιαστικής αλυσίδας, θα παρουσιάσουν στο κοινό τις δυνατότητες μιας αγοράς που μπορεί να μετατρέψει τη χώρα άμεσα σε διεθνές εμπορευματικό κέντρο. Μια σειρά από εταιρικά event θα λάβουν χώρα εντός της έκθεσης, ενώ διεθνείς και εγχώριοι buyers έχουν ήδη μέσω της πλατφόρμας Β2Β της o.mind Creatives, κλείσει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη των επιχειρήσεων-εκθετών που επιθυμούσαν για networking meetings.

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων γνωστικών πολύ-συνεδρίων LOGI.C, μια σειρά σημαντικών θεματικών ενοτήτων που απασχολούν τον κλάδο θα λάβει χώρα, ενώ το πρωί της Κυριακής η διασύνδεση της Ναυτιλίας με τα Logistics θα έχει την τιμητική της, καθώς θα παρουσιαστούν από την ΕΥ τα ευρήματα της πρόσφατης αποκλειστικής μελέτης που διενήργησε με την o.mind Creatives, για τη συνεργασία των δύο αγορών και πως αυτή θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα «Διεθνές Εμπορευματικό Κέντρο».

4-5-6 Νοεμβρίου σας περιμένουμε όλους στο Metropolitan Expo για την 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017».