Όλες τις ολοκληρωμένες 3PL υπηρεσίες της θα παρουσιάσει η ΑΛΠΑ Logistics στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η ΑΛΠΑ  Logistics,  στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στις Αχαρνές Αττικής, παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσιών Logistics σε συνδυασμό με υπηρεσίες Μεταφορών. Το άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της σε συνδυασμό με  τα σύγχρονα συστήματα πληροφορικής εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στις Αχαρνές Αττικής, και πολύ κοντά στον κόμβο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας την Αττική οδό και έτσι διαθέτει άμεση πρόσβαση σε όλους τους κύριους οδικούς άξονες.  Η εταιρεία μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της αποθήκευση των εμπορευμάτων τους, διαχείριση των παραγγελιών τους (ακόμη και σε επίπεδο τεμαχίου) & διανομή, με εξειδίκευση σε μικρά σημεία σε αστικό περιβάλλον. Έτσι, μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Logistics σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Η ΑΛΠΑ  Logistics διαθέτει POD & GPS tracker σε όλα τα φορτηγά της. Όλες οι λειτουργίες της εταιρείας υποστηρίζονται μηχανογραφικά από το WMS-ERP της ONLINE DATA.

H εταιρεία, είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, YA 1348/04 & για αποθήκευση & διανομή βιολογικών τροφίμων (από την ΒΙΟ ΗΕLLAS).

Επισκεφτείτε το περίπτερο της στην έκθεση «Εφοδιαστική αλυσίδα & Logistics» στο Hall 3, stand Α47, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία ΑΛΠΑ  Logistics επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.alpalogistics.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.