Υπηρεσίες υψηλής αξίας στις διεθνείς μεταφορές & την εφοδιαστική αλυσίδα προσφέρει η APM Transport

Μια από τις ηγέτιδες εταιρίες διεθνών μεταφορών, η APM Transport, αναμένεται να δώσει και φέτος το δυναμικό της «παρών» στην κορυφαία έκθεση του κλάδου «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»  που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 4-6 Νοεμβρίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν στο περίπτερο της APM Transport το εξειδικευμένο προσωπικό της και να γνωρίσουν όλα τα πιστοποιημένα και τελευταίας τεχνολογίας συστήματα που εγκαθιστά στον ιδιόκτητο στόλο της ώστε να διασφαλίζει την απροβλημάτιστη και έγκαιρη μεταφορά των εμπορευμάτων.

Η συνεχής επένδυση και η εμμονή στην εφαρμογή των πιο απαιτητικών προτύπων που ακολουθεί (ISO, GDP & Tapa TSR-1), αναγνωρίζονται στις προσφερόμενες υπηρεσίες της APM Transport.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας APM Transport (www.apmtransport.com) για να μάθετε περισσότερα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.