Το νέο BT Reflex προσφέρει μοναδική ορατότητα σε κάθε ύψος

Η νέα σειρά BT Reflex θέτει νέα πρότυπα στην κατακόρυφη απόδοση με ριζικά βελτιωμένη ανυψωτική ικανότητα, γεγονός που σημαίνει ότι η Toyota μπορεί να προσφέρει μοντέλα χαμηλότερης ανυψωτικής ικανότητας αντί για μηχανήματα μεγαλύτερης ανυψωτικής ικανότητας. Εκτός από το ύψος ανύψωσης 13 μέτρων, ο νέος σχεδιασμός ιστού είναι καινοτόμος από πολλές απόψεις.

Tο λεπτό προφίλ ιστού με κεντρικό κύλινδρο ανύψωσης, η θέση των εύκαμπτων σωλήνων και το ανοικτό φορείο περονών με ενσωματωμένη πλάγια μετακίνηση, συνεισφέρουν όλα στην απρόσκοπτη ορατότητα προς το φορτίο, αυξάνοντας την ασφάλεια και την παραγωγικότητα. Ο βελτιωμένος έλεγχος της ακτίνας λειτουργίας προσφέρει επίσης άριστη σταθερότητα και ακριβή έλεγχο του ιστού.

Η Toyota ενσωματώνει επίσης στα μοντέλα της διάφανη οροφή, σχεδιασμένη σε συνδυασμό με τον νέο ιστό, ώστε να προσφέρει άριστη ορατότητα προς τα πάνω για τον οδηγό με ελάχιστη παρεμπόδιση προς το φορτίο. Ο νέος ιστός επιτυγχάνει νέα επίπεδα ποιότητας, σχεδιασμένος με λιγότερα εξαρτήματα και μεγαλύτερη προστασία των εξαρτημάτων και αυξάνοντας την αξιοπιστία και τη δυνατότητα service.