Το Ι.ΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση «Cargo Truck & Van»

Το Ι.ΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ βρίσκεται στον Ασπρόπυργο και σας υποδέχεται σε έναν πολύ άνετο χώρο 7,5 στεμμάτων, με εύκολη πρόσβαση, μόλις 700 μ. από την έξοδο 4 της Αττικής Οδού  και 1km από την Λεωφόρο Νάτο δίπλα στον εμπορευματικό σταθμό του ΟΣΕ Ασπροπύργου.

Άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τον Νοέμβριο του 2011 και από τότε εφαρμόζοντας όλα τα συστήματα ποιότητας έχει διενεργήσει πάνω από 90.000 ελέγχους σε επαγγελματικά οχήματα καθώς και σε επιβατικά ιδιωτικής χρήσης.

Διαθέτοντας τέσσερις πλήρως εξοπλισμένες και υπερσύγχρονες γραμμές ελέγχου, δύο βαρέων οχημάτων, μια ελαφρών οχημάτων και μια μοτοσυκλετών, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία, εγγυάται την ασφάλεια και την άμεση εξυπηρέτηση του επαγγελματία και του πολίτη, με αξιόπιστο έλεγχο στον σωστό χρόνο.

Επίσης προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία έκδοσης e-παραβόλου καθώς και υπηρεσία για την έγκαιρη ενημέρωση της λήξης της προθεσμίας ελέγχου μέσω γραπτού μηνύματος sms ή μέσω τηλεφώνου ώστε να αποφευχθεί τυχόν επιπλέον επιβάρυνση του πελάτη με πρόστιμο.

Το Ι.ΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ έχει τη δυνατότητα να διενεργήσει ειδικούς τεχνικούς ελέγχους (ABS, υγραεριοκίνηση κ.τλ.), ελέγχους οχημάτων μεταφοράς ευπαθών και επικίνδυνων εμπορευμάτων (ATP  –  ADR), καθώς και ελέγχους οχημάτων που οι άδειές τους ανήκουν στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ι.ΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.technokinisi.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί η έκθεση για το επαγγελματικό όχημα «Cargo truck & Van», από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.