Τις υπηρεσίες της στις Μεταφορές και τα Logistics θα παρουσιάσει η ECONOMOU TRANSPORT στην έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS

Τις υπηρεσίες της στις Μεταφορές και τα Logistics θα παρουσιάσει η ECONOMOU TRANSPORT στην έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS

Η εταιρεία ECONOMOU TRANSPORT συνδυάζοντας την πολυετή γνώση και εμπειρία, την άρτια οργάνωση, το ανθρώπινο δυναμικό  και τον σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό της προσφέρει ευέλικτες, ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Αποστολή της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών σε ένα ενιαίο σύνολο, λειτουργεί ως ανάδοχος για ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, καλύπτοντας τις υπηρεσίες Διεθνών Μεταφορών, Εκτελωνισμού, Αποθήκευσης, Διαχείριση Αποθέματος, Διανομών, Ανασυσκευασίας.

 

 

H ECONOMOU TRANSPORT διαθέτει:

  • Σύγχρονους και πλήρως εξοπλισμένους αποθηκευτικούς χώρους στην βιομηχανική περιοχή της Θήβας
  • Εμπορευματικό κέντρο στην Μάνδρα Αττικής, υπηρεσίες food logistics και Αποθηκεύσεων
  • Δίκτυο διανομών σε όλη την ελληνική επικράτεια με καθημερινές αποστολές/παραλαβές
  • Ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα Διεθνών και Εθνικών Μεταφορών, για μεταφορά ξηρού και ελεγχόμενης θερμοκρασίας φορτίου
  • Ευρωπαϊκό δίκτυο διανομών/ μεταφορών με αξιόπιστους συνεργάτες διασφαλίζοντας την ποιότητα και την κάλυψη όλων των προορισμών.

 

 

Στόχος της εταιρείας ECONOMOU TRANSPORT είναι να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της, ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών Logistics.

Για να μάθετε περισσότερα για την ECONOMOU TRANSPORT επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.economoutransport.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS από την επίσημη ιστοσελίδα www.frozenfoodexpo.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.