Τις υπηρεσίες της στη μίσθωση αυτοκινήτων και ιδιωτικών φορτηγών θα παρουσιάσει η Avis στην έκθεση «Cargo Truck & Van»

Η Avis (OLYMPIC Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.) δραστηριοποιείται στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και είναι θυγατρική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. Το 1960 η Avis ξεκίνησε τις εργασίες της στην Ελλάδα, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 160 χώρες με 5.450 σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο.

Με ένα διευρυμένο δίκτυο με 80 σταθμούς ενοικίασης και στόλο 31.000 αυτοκινήτων, η Avis κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στους κλάδους της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Βασικοί τομείς Δραστηριότητας

  • Βραχυχρόνια Μίσθωση αυτοκινήτων και ιδιωτικών φορτηγών έως 3,5 τόνους (Rent a Car & Van Rental).
  • Μακροχρόνια Μίσθωση αυτοκινήτων και ιδιωτικών φορτηγών έως 3,5 τόνους (Leasing).
  • Πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Η Avis συνεργάζεται με περισσότερες από 20 διαφορετικές εταιρείες αυτοκινήτου, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες προτάσεις στους πελάτες της. Με οδηγό το motto της εταιρείας «We Try Harder» και στόχο τη διαρκή βελτίωση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Avis ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες προσφέροντας νέα, ευέλικτα προϊόντα και εμπειρίες αυτοκίνησης.

Για να μάθετε περισσότερα για την Avis επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.avis.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van» από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.