Τις Κάρτες καυσίμου Coral Pass & euroShell θα παρουσιάσει η Coral Α.Ε. στην έκθεση «Cargo Truck & Van»

Η εταιρεία Coral A.E. (πρώην Shell Hellas A.E.) προσφέρει την πρωτοποριακή κάρτα στόλου Coral Pass, η οποία σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει με ασφάλεια, ταχύτητα και ευελιξία τις επιχειρήσεις στη διαχείριση των μεταφορικών εξόδων τους.

Η κάρτα στόλου Coral Pass αποτελεί ένα πλήρες διαχειριστικό εργαλείο που στηρίζεται σε ενιαίο μηχανισμό πληρωμής για όλους τους οδηγούς, παρέχοντας τη δυνατότητα κεντρικού ελέγχου για όλες τις δαπάνες σχετικά με τις οδικές μεταφορές.

Η Coral A.E. κατέχει ηγετική θέση στην αγορά καρτών στόλου έχοντας πάνω από 70.000 κατόχους καρτών, περισσότερους από 2.500 εταιρικούς πελάτες και συνεργασία με >50% των μεγαλύτερων εταιρειών της ελληνικής αγοράς.

Η Coral Α.Ε. προσφέρει παράλληλα, δυνατότητες έκδοσης κάρτας στόλου και για κινήσεις εκτός Ελλάδος. Εταιρείες/πελάτες που κινούνται στην Ευρώπη, όπως διεθνείς μεταφορικές εταιρείες, μέσω της κάρτας στόλου euroShell, έχουν τη δυνατότητα εφοδιασμού καυσίμων σε πρατήρια Shell, πληρωμή διοδίων, σήραγγες, οδική βοήθεια, θαλάσσιες μεταφορές, επιστροφής ΦΠΑ. Επιπρόσθετα προσφέρει  όλα τα πλεονεκτήματα κάρτας στόλου και κάλυψη εξόδων σε διόδια, σήραγγες, θαλάσσιες μεταφορές, τρένα, οδική βοήθεια και επιστροφή ΦΠΑ. Με το σύστημα Shell Card online (SCOL) η εταιρεία έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου και ευέλικτου συστήματος διαχείρισης.

Η Coral A.E. έχει ως κύριο γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση μέσω ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων και υπηρεσιών κάθε μέρα, σε κάθε πρατήριο, σε κάθε πελάτη, σε κάθε συναλλαγή.

Για να μάθετε περισσότερα για την Coral Α.Ε. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.coralenergy.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.