Τη λύση e-Invoicing – EDI της Retail@Link επέλεξε η εταιρεία Μύλοι Λούλη Α.Ε.

 

Η υλοποίηση της λύσης e-Invoicing  – EDI της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), στην εταιρία  Μύλοι Λούλη Α.Ε.  είχε ως στόχο την αυτοματοποιημένη αποστολή και καταχώρηση των ηλεκτρονικών παραστατικών που ανταλλάσσει με το πελατολόγιο των αλυσίδων Σούπερμαρκετ, απευθείας στα πληροφοριακά συστήματά τους.

Η επιλογή της Μύλοι Λούλη Α.Ε., ηγέτη στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία,  να συνδεθεί στην υποδομή Electronic Data Interchange (EDI) που παρέχει η Retail@Link, είχε ως κύρια βάση τη διασφάλιση της αυτοματοποίησης και τον έλεγχο της ακεραιότητας των δεδομένων, ελαχιστοποιώντας τα παραδοσιακά επαναλαμβανόμενα κόστη ελέγχων, επανελέγχων, αλλεπάλληλων συνεννοήσεων και διαχείρισης λαθών. Η Retail@Link, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία ως πάροχος SaaS υπηρεσιών καθώς βρίσκεται από το 2003 στην καρδιά της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφάλισε την άμεση αυτοματοποίηση των διαδικασιών μεταφοράς και ελέγχου των δεδομένων των παραστατικών καθώς και στην αυτόματη εισαγωγή τους στα πληροφοριακά συστήματα (ERP), ανεξάρτητα από την υπάρχουσα υποδομή και χωρίς καμία επιπλέον επένδυση ή παραμετροποίηση. Ως αποτέλεσμα η Μύλοι Λούλη Α.Ε. πέτυχε τον επιθυμητό στόχο της εξοικονόμησης πολύτιμων πόρων και τη διάθεσή τους σε άλλες παραγωγικές διαδικασίες, εξαλείφοντας τις παραδοσιακές χειροκίνητες πρακτικές οι οποίες έδωσαν τη θέση τους σύγχρονες και αυτοματοποιημένες διαδικασίες καταχώρησης.

Επιπρόσθετο όφελος αποτέλεσε η δυνατότητα επέκτασης της ηλεκτρονικής διασύνδεσης για κάθε πελάτη που επιθυμεί να αυτοματοποιήσει την εισαγωγή παραστατικών στα συστήματά του, χάρις στο ευρύτατο δίκτυο των >55,000 συνδεδεμένων επιχειρήσεων στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και το EDI της Retail@Link.

Η Μύλοι Λούλη Α.Ε.. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με τον διακριτικό τίτλο “ΛΟΥΛΗ”, ενώ σήμερα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη και στο Κερατσίνι. Με την βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της πάνω από 120 τύπους αλεύρων, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία. Επίσης, η εταιρεία διαθέτει το καλύτερο και μεγαλύτερο δίκτυο διανομής πανελλαδικά με ένα μεγάλο στόλο ιδιόκτητων φορτηγών και σιλοφόρων καθώς και πλήθος συνεργατών μεταφορέων που εξυπηρετούν τους πελάτες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Ο κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, Διευθυντής Μηχανογράφησης στην Μύλοι Λούλη Α.Ε. ανέφερε: «Σε μια εποχή όπου η μείωση των λειτουργικών εξόδων βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των προτεραιοτήτων μιας επιχείρησης, η συνεργασία μας με τη Retail@Link προσέφερε μια καινοτόμα και συνάμα αποδοτική λύση στον εκσυγχρονισμό των καθημερινά επαναλαμβανόμενων διαδικασιών, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε πολύτιμους πόρους για τον έλεγχο, την έκδοση αλλά και την καταχώρηση των παραστατικών στο πελατολόγιο μας, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά μας. Κατά συνέπεια προωθούμε την πελατοκεντρική μας προσέγγιση στην άριστη εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων μας μέσω μιας αμοιβαία επωφελούς λύσης της Retail@Link, αλλά και μειώνουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα υποστηρίζοντας τις εταιρικές μας αξίες, που μας οδηγούν στις κορυφαίες προτιμήσεις των πελατών μας, εδώ και δεκαετίες».