Τα διεθνή media γνώρισαν τα ελληνικά logistics στην έκθεση «transport logistic»

Τη δυναμική της ελληνικής αγοράς logistics ως «νέα πύλη εισόδου προς την Ευρώπη», ανέδειξαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν κατά την εναρκτήρια ημέρα της διεθνούς έκθεσης “transport-logistic” στο Μόναχο, με διοργανωτή το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, οι 13 συμμετέχουσες εταιρείες στο Hellenic Pavilion, Hall A4 223/326.

Στη συνέντευξη Τύπου τον λόγο έλαβαν, εκ μέρους του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ως διοργανωτής ο κ. Γ. Πατσιαβός, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τον ελληνικό κλάδο logistics, τον οποίον εκπροσωπούν στην έκθεση του Μονάχου 13 από τις πιο αντιπροσωπευτικές και δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις. Θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος κλάδος είναι από τους πλέον κομβικούς για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, και για αυτό βρισκόμαστε εδώ για δεύτερη φορά, διαφημίζοντας τα ελληνικά logistics σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ακολούθως οι κ.κ. Παπαχαραλάμπους από την Elikon Transports και Ψαθάς από την ΘΕΚ Α.Ε. (Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο Α.Ε.) μίλησαν για τις ευκαιρίες που διανοίγονται στην ελληνική αγορά, μετά και την ολοκλήρωση μιας σειράς απαραίτητων έργων υποδομών και απάντησαν στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις μελλοντικές εκτιμήσεις τους όσον αφορά στην ανάπτυξη του κλάδου και της οικονομίας γενικά.

Ακολουθεί η αποκλειστική δήλωση των κ.κ. Παπαχαραλάμπους και Ψαθά στο SC&L magazine

 

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Γ. Πατσιαβού, εκ μέρους του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου που είναι ο  διοργανωτής του Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στην «transport logistic»