Συστήματα αποθήκευσης και διακίνησης υλικών & εμπορευμάτων θα παρουσιάσει η P.W.S στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η P.W.S IKE διαθέτοντας έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό κέντρων logistics, βιομηχανιών και αποθηκών.

Σκοπός της P.W.S, είναι να εδραιωθεί ως η κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων αποθήκευσης και διακίνησης υλικών και εμπορευμάτων, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες, που θα προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις των πελατών της, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας το συνολικό κόστος αποθήκευσης και διακίνησης υλικών και εμπορευμάτων.

Η φιλοσοφία της P.W.S είναι ανθρωποκεντρική. Προσεγγίζει με σεβασμό τις ανάγκες των επιχειρήσεων – πελατών, τις αναλύει, σχεδιάζει και προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

Η γκάμα των προϊόντων της P.W.S, περιλαμβάνει προϊόντα από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες συστημάτων εξοπλισμού αποθήκευσης και διακίνησης υλικών και εμπορευμάτων, αναγνωρισμένες διεθνώς για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.

Για να μάθετε περισσότερα για την P.W.S (PROTON WAREHOUSE SYSTEMS IKE)                           επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.pws-ike.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.