Συνεργασία με διεθνή πλατφόρμα για τη Synergy

 

Δύναμη της SYNERGY στον τομέα των διεθνών μεταφορών είναι, πέραν από την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, και το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της. Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης στην εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία προχώρα αδιάκοπα σε νέες συνεργασίες.

Έτσι, η Synergy ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Cargo Connections, ένα παγκόσμιας εμβέλειας δίκτυο, του οποίου η Synergy είναι πλέον μέλος. H Cargo Connections είναι μία αναγνωρισμένη πλατφόρμα που έχει μέλη – εταιρείες forwarders από όλο τον κόσμο.

Η Cargo Connections επιλέγει τα μέλη της με αυστηρά κριτήρια προκειμένου να διασφαλίζει στο έπακρο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται μέσο της πλατφόρμας της. Προχώρησε στη συνεργασία αυτή, θέλοντας να δώσει ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της με ποιότητα, ευελιξία και ταχύτητα.

Πιο συγκεκριμένα η συνεργασία αυτή δίνει την ευκαιρία στην Synergy να έχει ειδικούς τοπικούς συνεργάτες σε πάνω από 58 χώρες σε όλο τον κόσμο, είναι σε θέση να έχει πιο ανταγωνιστικές τιμές, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την ασφαλή, ‘on-time’ και βάσει προδιαγραφών εκτέλεση του μεταφορικού έργου.