Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

Το 10ο Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (International Conference for Entrepreneurship, Innovation and Regional Development – ICEIRD) θα διεξαχθεί στις 31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Προσελκύοντας ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, knowledge transfer officers και επενδυτές από όλο τον κόσμο, το Συνέδριο ICEIRD που διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά καταλαμβάνει ηγετική θέση στην Ευρώπη μεταξύ των συνεδρίων που σχετίζονται με τηv Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Φέτος, η κύρια θεματική είναι η σχέση πανεπιστημίου-βιομηχανίας, η κοινή δημιουργία νέας γνώσης, καινοτομίας και ανάπτυξης. Ως Συνέδριο καινοτομίας, το οποίο συγκεντρώνει ακαδημαϊκούς, σημαντικούς φορείς χάραξης πολιτικής, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, αποσκοπεί στην προώθηση της εφαρμοσμένης έρευνας  και την έμπρακτη διασύνδεση του πανεπιστήμιου με τη βιομηχανία.

Ως μέλος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας σας παρέχεται ειδική έκπτωση για τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο.

Περισσότερες πληροφορίες: ARTION Conferences & Events Professional Congress Organiser for ICEIRD 2017, Tηλ.: 2310 257813 (απευθείας γραμμή), 2310 272275, email: iceird@artion.com.gr W: www.iceird.eu.