Συνέδριο για τη «Διοίκηση Ανθρώπων & Αύξηση Παραγωγικότητας» από το Supply Chain Institute στις 10/4 στο ΚΠΙΣΝ

 

Το σημαντικό συνέδριο που βάζει στο επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και  αναλύσει κάθε διάσταση που σχετίζεται με την εργασία του, διοργανώνεται από το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της PLANNING και θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου του 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πρόκειται να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες διεθνείς τάσεις και εξελίξεις που σχετίζονται με την διοίκηση ανθρώπων & την αύξηση της αποδοτικότητας στα Logistics.

Η αποτελεσματική διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού είναι αυτή που στις μέρες μας θα δώσει value στην Εφοδιαστική Αλυσίδα χωρίς να απαιτεί κεφάλαια ούτε μεγάλο χρόνο απόδοσης. Η καλύτερη επένδυση σήμερα είναι στο κατάλληλο Ανθρώπινο Δυναμικό και έχει τίτλο “Human Asset”. Ευέλικτα εργασιακά σχήματα, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σαφείς διαδικασίες και ρόλοι, τεχνολογία, ευδιάκριτα οργανογράμματα και δομές, διαχείριση εργασιακού άγχους, προσδοκίες επαγγελματικής ανέλιξης, κατάλληλος χειρισμός εργασιακών διαφωνιών αξιοκρατική αξιολόγηση και διασύνδεσή της με επιβράβευση αποτελούν πρωταρχικούς παράγοντες επιτυχίας της εφοδιαστικής σας αλυσίδας. Αν προσθέσει κανείς στα παραπάνω το health & safety στην εργασία, την διαπροσωπική επικοινωνία και τη διαχείριση της αλλαγής και της εταιρικής κουλτούρας, τα logistics θα πάψουν να είναι generic, θα δημιουργήσουν ξεκάθαρη branded αξία στην Εφοδιαστική και κατ’ επέκταση στην επιχείρηση, δομώντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αγγίζοντας το σημείο ισορροπίας μεταξύ προσφοράς και ζήτησης.

Το συνέδριο θα κινηθεί σε τέσσερις οντότητες/πυλώνες: Αποθήκη (Παραγωγικότητα, εργασιακά θέματα, νομικό πλαίσιο, μισθωμένο προσωπικό, υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων, εργασιακή ευελιξία, εργασιακές συγκρούσεις, lean warehousing, εκπαίδευση, πιστοποίηση), Διανομή & Εμπορευματική Μεταφορά (Εργασιακά θέματα, νομικό πλαίσιο, Ωράρια εργασίας, ασφαλής φόρτωση, αποφυγή ατυχημάτων), Παραγωγικότητα & Τεχνολογία (WMS, tele-διαχείριση, εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία), Ανθρώπινος παράγοντας σε θέσεις customer service, planning, forecasting κ.ά. (Οργανογράμματα,  διοίκηση ανθρώπων, talent management, stress management, κινητοποίηση, εργασιακές συγκρούσεις, αμοιβές & bonus schemes, compliance, KPI’s balanced scorecard).

Σκιαγραφώντας τις νέες τάσεις με απόψεις από εξέχοντες ομιλητές το συνέδριο «Human Asset Management in Logistics» θα αποτελέσει μια συνάντηση στελεχών και εξειδικευμένων επαγγελματιών η οποία θα διαφωτίσει, θα ενημερώσει και θα δώσει τροφή για σκέψη αλλά ταυτόχρονα και λύσεις για την ανθρώπινη διάσταση στα logistics στις παρυφές της τεχνολογικής εποχής.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των ΟΦΑΕ, ΣΥΝΔΔΕL, GREEK COLD STORAGE & LOGISTICS ASSOCIATION, ΣΥΒΙΠΥΣ.

Μέγας χορηγός MANTIS πληροφορική, EVENTS SPONSOR 2019 ΠΑΕΓΑΕ, Χρυσοί Χορηγοί ΤΕΚΜΟΝ & ΙCON PLATFORMS, Χορηγοί TOYOTA, JUNGHEINRICH, ERGANET, ZAGORI.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics.

Για τη θεματολογία του συνεδρίου και συμμετοχές πατήστε ΕΔΩ.

Early booking έως 27/3

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε σ τον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 6180104