Συνέδριο για τα Logistics στην Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο διοργανώνει το Operations Center στις 26/2 στην Πάτρα

Τη δυναμική των Logistics στην Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο αναδεικνύει η εξειδικευμένη εκδήλωση που πραγματοποιεί το Operations Center την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου (16.30 – 20.00) στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, Κουκούλι) στην Πάτρα.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να προσφέρει στις επιχειρήσεις ποιοτική πληροφόρηση υψηλής προστιθέμενης αξίας σχετικά με:

  • Τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αξιοποιήσουν την Εφοδιαστική Αλυσίδα για τη μείωση κόστους, την αύξηση του επιπέδου εξυπηρέτησης προς τους πελάτες και εν γένει τη βελτίωση της Ανταγωνιστικότητάς τους μέσα από εισηγήσεις συμβουλευτικών επιχειρήσεων παγκοσμίου εμβέλειας (EY)
  • Παραδείγματα βέλτιστων εφαρμοσμένων πρακτικών Logistics από επιχειρήσεις που διατηρούν μεγάλες παραγωγικές εγκαταστάσεις και πρωταγωνιστούν στην τοπική οικονομία όπως οι Coca Cola 3E, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Landis + Gyr, κ.ά. και οι οποίες για πρώτη φορά θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι παρουσιάζοντας μοναδική τεχνογνωσία
  • Την εξέλιξη μεταφορικών υποδομών και εμπορευματικών μεταφορών με επίκεντρο το λιμάνι της Πάτρας, για τις αναπτυξιακές προοπτικές του οποίου θα μιλήσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, κ. Νίκος Κοντοές. Στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης μετέχουν επίσης οι κ.κ. Απόστολος Κενανίδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ), Αλέξης Αλεξίου, Αντιπρόεδρος Λειτουργιών της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) και Διονύσης Γρηγορόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους (ΕΕΒΨ)
  • Λύσεις Logistics Outsourcing και Εμπορευματικών Μεταφορών από κορυφαίες επιχειρήσεις όπως οι Sarmed, Medfrigo, οι οποίες ενισχύουν τις προσπάθειες των εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων για βελτίωση του συστήματος εφοδιασμού σε τοπικό, πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο
  • Τις παραμέτρους που επηρεάζουν την αστική διανομή / City Logistics και τρόπους αντιμετώπισης (εισήγηση της συμβουλευτικής εταιρείας Optilog)

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL), της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους (ΕΕΒΨ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L). Events Sponsor 2019: ΠΑΕΓΑΕ, Μέγας Χορηγός: Sarmed, Χρυσός Χορηγός: Med Frigo.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics και η 7η διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Νοεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo από την εταιρεία o.mind Creatives.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το Πρόγραμμα

Πατήστε ΕΔΩ για να δηλώσετε συμμετοχή