Συμμετέχετε στον διαγωνισμό της HELLAGRO και κερδίστε δωροεπιταγή 1.000 ευρώ!

Η HELLAGRO A.E., διοργανώνει διαγωνισμό στην εταιρική της σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/Hellagro/), με δώρο σε έναν τυχερό μία δωροεπιταγή αξίας 1.000 ευρώ σε προϊόντα της εταιρείας.

Οι συμμετέχοντες πρέπει απλά να πλοηγηθούν στην εταιρική ιστοσελίδα (www.hellagro.gr) και ανάμεσα στην πλούσια γκάμα ειδών και προϊόντων που διαθέτει η HELLAGRO, να διαλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο, και να το ανεβάσουν στο facebook για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το δώρο του διαγωνισμού!

Οι συμμετοχές έχουν ήδη αρχίσει, και η υποδοχή τόσο του διαγωνισμού, όσο και του επάθλου είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης. Το link για το διαγωνισμό είναι: https://www.facebook.com/Hellagro/videos/1527616727332920/?hc_ref=ARSb6pIercjTd8NlROnhZcslnE1qnmgj4FUbOP6SYkZwDXEC43Hym6tseLZ43OMRgVU&fref=nf

Η HELLAGRO Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στον τομέα της βιομηχανικής συσκευασίας και των αγροτικών εφαρμογών. Με πολυετή επιτυχημένη πορεία στην αγορά, η εταιρεία κατέχει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς στον τομέα των υλικών συσκευασίας, συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2017.