Στις 13 Μαρτίου το 5ο Συνέδριο SOLUTIONS

Όπως κάθε χρόνο,  έτσι και φέτος  το Supply Chain Institute διοργανώνει το 5ο συνέδριο της σειράς SOLUTIONS με την επιστημονική συνεργασία της PLANNING. Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη θεσμική υποστήριξη του ΣΕΒ και τελεί υπό την αιγίδα των EEL, ΕΕΔΕ, ΠΕΕΔ και ΣΥΝΔΔΕL.

Τα συνέδρια της σειράς SOLUTIONS δίνουν τεχνικές λύσεις και αξιόπιστες /αξιοποιήσιμες εφαρμογές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σύγχρονων θεμάτων  που επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας κάθε επιχείρησης και οργανισμού. Τα θέματα που απασχολούν τα συνέδρια διαφέρουν κάθε φορά εφόσον το ευρύτερο οικονομικό και θεσμικό περιβάλλον μεταβάλλεται δημιουργώντας νέες προκλήσεις, ευκαιρίες αλλά και κινδύνους,  τους οποίους αναλύει και παρουσιάζει, δια στόματος διευθυντικών στελεχών της αγοράς με βαθιά τεχνογνωσία. Βασιζόμενο πλέον σε εμπειρία περισσότερων από 10 ετών, το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας ανέλυσε φέτος το συνολικό περιβάλλον της αγοράς Logistics και τα αποτελέσματά αυτής της ανάλυσης θα παρουσιαστούν στο συνέδριο SOLUTIONS V.

Το Solutions V θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου, στην αίθουσα Φάρος στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος από 9.00 έως 18.00.  Διεξάγεται με την επιστημονική υποστήριξη της Planning και μέγας χορηγός είναι η Mantis πληροφορική. Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη Χρυσή Χορηγία  των εταιρειών Virtual Guard και Entersoft.