Στις 11/12 το συνέδριο «Economy 4.0 – Ψηφιακές Εφαρμογές για τις ΜμΕ»

Συνέδριο, με θέμα «Economy 4.0 – Ψηφιακές εφαρμογές για τις ΜμΕ» διοργανώνει στις 11 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Lazart στη Θεσσαλονίκη, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι ο Prof. Dr. Hartmut Hirsch-Kreinsen, Digitalization Expert in Economical and Industrial Sociology και η κα Martina Lübon, Director της ηγετικής έκθεσης CEBIT στο Αννόβερο για τον τομέα της ψηφιοποίησης.

Στόχος του συνεδρίου είναι η  ενημέρωση  για τις δραστικές αλλαγές που έχει επιφέρει στο επιχειρείν η ψηφιοποίηση καθώς οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο αναβάθμισαν το πλαίσιο της επιχειρηματικής καθημερινότητας. Για τις επιχειρήσεις ανοίγονται πλέον διευρυμένες προοπτικές διείσδυσης σε νέες αγορές, νέες δυνατότητες στην εξυπηρέτηση πελατών, στην ανάπτυξη προϊόντων και στις επιχειρηματικές διαδικασίες. Στη σημερινή διεθνή αγορά, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που μπορούν να προσφέρουν οι ψηφιακές εφαρμογές στις επιχειρήσεις είναι άμεσα και αποτελεσματικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη δήλωση συμμετοχής, η οποία είναι απαραίτητη, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου www.german-chamber.gr στην ενότητα εκδηλώσεις. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην ελληνική και γερμανική γλώσσα και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.