Στην εταιρεία Motoway το WMS της Mantis

Η Motoway, εδώ και πάνω από 30 χρόνια προμηθεύει την αγορά με εγγυημένης ποιότητας ανταλλακτικά για μηχανές μικρού και μεγάλου κυβισμού. Η τεράστια ανταπόκριση των πελατών καθώς επίσης και η διάθεση για έρευνα και ανάπτυξη, ώθησαν την Motoway να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της και να εισάγει στην αγορά επώνυμα αξεσουάρ και ρουχισμό υψηλής ποιότητας, αλλά και να αναλάβει την αντιπροσωπεία της Benelli και της Keeway πανελλαδικά.

Η ευρεία γκάμα που ξεπερνά τα 20.000 προϊόντα, σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την αξιοπιστία της, έχουν ανάγει την Motoway σε σταθερό προμηθευτή περισσοτέρων των 2.500 πελατών πανελλαδικά.

Για να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, η Motoway χρειάζονταν ένα ευέλικτο Σύστημα Διαχείρισης Αποθηκών (WMS) που θα μπορούσε εύκολα και γρήγορα να προσαρμοστεί στις υπάρχουσες αλλά και μελλοντικές απαιτήσεις της.

Η Motoway λοιπόν αποφάσισε να εγκαταστήσει το Logistics Vision Suite της Mantis, ένα ευέλικτο και παραμετρικό σύστημα, με άριστη ικανότητα επέκτασης, που είναι ικανό να εξασφαλίσει αποδοτικότητα και παραγωγικότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες logistics.

Το έργο θα υλοποιηθεί από την Orosimo Software Α.Ε., συνεργάτη της Mantis στην Βόρεια Ελλάδα.