ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Γ.Δ. Α.Β.Ε.Ε.: Μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης με τη σφραγίδα της Trojan

Η ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι ο κύριος διανομέας της Trojan Battery Company, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής συσσωρευτών βαθειάς εκφόρτισης (Deep Cycle). Από βαθειάς εκφόρτισης ανοικτού τύπου έως βαθειάς εκφόρτισης τύπου AGM και τύπου GEL, η Trojan έχει διαμορφώσει τον κόσμο των συσσωρευτών βαθειάς εκφόρτισης με την πάνω από 90 χρόνια κατασκευαστική της εμπειρία.

Οι μπαταρίες της Trojan διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες βαθειάς εκφόρτισης που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν  την απόδοση του εξοπλισμού και τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η πρωτοπορία και καινοτομία της Trojan ηγείται σήμερα στην παγκόσμια αγορά των συσσωρευτών βαθειάς εκφόρτισης σε ένα ευρύ κύκλο εφαρμογών: Μεταφορές • Ανυψούμενες πλατφόρμες •  Μηχανήματα καθαρισμού • Ναυτιλία • Αμαξίδια γκολφ • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Οι μπαταρίες βαθειάς εκφόρτισης της Trojan είναι ειδικά κατασκευασμένες για να αντέχουν και να προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. (www.roussakis.eu) για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.