Πρώτο βραβείο IFOY (International Forklift Of The Year) 2019 για το TX3 της UniCarriers

 

Η UniCarriers είναι και πάλι νικητής του βραβείου IFOY: Το 3τροχο ηλεκτρικό περονοφόρο τύπου αντιβάρου TX3 από την UniCarriers, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία ‘’Διεθνές Περονοφόρο Της Χρονιάς 2019’’, στο φετινό διαγωνισμό International Intralogistics and Forklift Truck of the Year (IFOY).

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2019 στο Vienna Hofburg, ο Jonas Tornerefelt, Αντιπρόεδρος πωλήσεων & μάρκετινγκ της UniCarriers Europe, παρέλαβε το βραβείο αναφέροντας: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που το TX3 εντυπωσίασε τους χειριστές της IFOY καθώς και την κριτική επιτροπή. Αυτό αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι ο προσανατολισμός μας στην εργονομία και την ασφάλεια είναι αποτελεσματικός στην Ευρωπαϊκή αγορά βιομηχανικών μηχανημάτων».

Είναι η δεύτερη φορά που η UniCarriers κερδίζει αυτό το βραβείο, η πρώτη το 2015 με το TERGO URS και φέτος με το 3τροχο ηλεκτρικό περονοφόρο, τύπου αντιβάρου ΤΧ3.

 

 

Ο εργονομικός σχεδιασμός, η μέγιστη ορατότητα, το άριστο ηλεκτρικό τιμόνι και η προσοχή στις λεπτομέρειες, εντυπωσίασαν τους χειριστές της IFOY που δοκίμασαν το μηχάνημα και προδιέγραψαν την επικράτηση του περονοφόρου ΤΧ3.

Σχετικά με την UniCarriers

Η UniCarriers δημιουργήθηκε το 2011 μετά τη συγχώνευση των Nissan Forklift, TCM και Atlet. Από το 2017, η εταιρεία ανήκει στην Mitsubishi Logisnext Co., Ltd. με έδρα το Κιότο της Ιαπωνίας. Η UniCarriers Europe AB, με έδρα το Mölnlycke, της Σουηδίας, είναι μια 100% θυγατρική της Ιαπωνικής εταιρείας. Με ένα χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από έξι εταιρείες, 11.000 υπαλλήλους και συνολικές πωλήσεις περίπου 3,3 δισ. Ευρώ για το οικονομικό έτος 2017, η Mitsubishi Logisnext είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής περονοφόρων στην Ευρώπη.

Η Παύλος Ι. Κοντέλλης  Α.Ε.Β.Ε. (www.condellispaul.gr) είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της UniCarriers στην Ελλάδα.