Προστατευτική Συσκευασία – Διακίνηση – Ζυγιστικά Παλετοφόρα

H ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε.  διαχειρίζεται δύο κεφάλαια ουσιώδους σημασίας για τη διακίνηση των προϊόντων σας και την προώθησή τους στους πελάτες σας.

1) Η σιγουριά ότι τα προϊόντα σας θα φθάσουν στα χέρια του πελάτη σας σε άψογη κατάσταση είναι προϋπόθεση για την εδραίωσή τους στη θέση που τους αξίζει στην αγορά. Και σήμερα, με τα εξελιγμένα συστήματα προστατευτικής συσκευασίας, οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει ειδικός και μάλιστα στη στιγμή, αλλά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Πανεύκολες συσκευές που δεν πιάνουν χώρο, για να δημιουργείτε μαξιλαράκια αέρα, διογκούμενες κυψέλες, σακουλάκια αφρού, μαξιλαράκια από χαρτί, θήκες από αφρό πολυουρεθάνης, υλικά που προστατεύουν κάθε προϊόν ανάλογα με το βαθμό ευαισθησίας του. Συμπέρασμα: Η σωστή συσκευασία είναι ένα σκαλοπάτι για την προστιθέμενη αξία των προϊόντων σας.

2) Παράλληλα, η σωστή σας γνώση του αληθινού βάρους, δηλαδή ο ακριβής έλεγχος στην παραλαβή και τη διακίνηση υλικών και προϊόντων είναι προϋπόθεση για τον σωστό – λεπτομερή υπολογισμό του κόστους σας σε κάθε σημείο της παραγωγής σας. Τα Ζυγιστικά παλετοφόρα εξοικονομούν διαδικασίες στην παραγωγή σας εφόσον σας δίνουν ακριβή στοιχεία ζύγισης στα σημεία που τα χρειάζεστε, ξεκινώντας από την παραλαβή.  Η μετάβαση από το απλό –χωρίς ζύγιση- χειροκίνητο παλετοφόρο σε ένα ζυγιστικό είναι προστιθέμενη αξία στις διαδικασίες παραγωγής.

Η ποικιλία μοντέλων των ζυγιστικών απαντά σε κάθε ανάγκη, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη.