Προσομοίωση συνθηκών αποθήκης στο περίπτερο της Mobile Technology στην έκθεση «Supply Chain & Logistics»

Μία σειρά από νέα προϊόντα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο περίπτερο της Mobile Technology (C6-D5, Hall 3) στην έκθεση «Supply Chain & Logistics», από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Με αφορμή τη συμμετοχή της, η εταιρεία θα παρουσιάσει νέες λύσεις, προσομοιωμένες σε πραγματικές συνθήκες αποθήκης, οι οποίες προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα βιομηχανικού τύπου προϊόντα της Datalogic, τα οποία θα παρουσιαστούν ενσωματωμένα σε έναν ταινιόδρομο, με σκοπό τη ρεαλιστική απεικόνιση των λειτουργιών τους σε περιβάλλον αποθήκης. Οι τελευταίας γενιάς σένσορες της Datalogic προσφέρουν στις σύγχρονες επιχειρήσεις Transport & Logistics ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αφού βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση και την αξία των υπηρεσιών τους.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει και το νέο ογκομετρικό προϊόν της Honeywell, τόσο από εταιρείες διανομής και ταχυμεταφορών, όσο και από e-shops και αλυσίδες Supermarket, αλλά και από οποιαδήποτε επιχείρηση έχει ανάγκη από την αυτόματη καταγραφή των διαστάσεων ενός αντικειμένου. Το Autocube 8200, το οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στο περίπτερο της Mobile Technology, προσφέρει τη 3D απεικόνιση ενός αντικειμένου, με τη χρήση υπερύθρων βελτιώνοντας έτσι τις επιχειρησιακές διαδικασίες, από την αποστολή, μέχρι την τοποθέτησή στο ράφι ή το φορτηγό. Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα λήψης μίας ενδεικτικής φωτογραφίας του αντικειμένου, ή οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση απώλειας του, ιδανική λύση για εταιρείες courier.

Η έκθεση αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να ενημερωθούν για τον νέο εξοπλισμό των οίκων Honeywell, Bixolon, Datalogic & Bluebird, καθώς και για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τη μοναδική υποστήριξη που προσφέρει η Mobile Technology.