Πάνελ για την Εφοδιαστική Αλυσίδα στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας

Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων και την επιχειρηματικότητα, το 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, πραγματοποιείται από τις 29-31 Μαρτίου 2019 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics δίνει το «παρών» της και συμμετέχει δυναμικά το Σάββατο 30 Μαρτίου, από τις 11:30 έως τις 13:30, στην αίθουσα ΜC2, με το πάνελ «Η Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα: Προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας», στο οποίο συμμετέχουν: Α. Αλεξίου, Αντιπρόεδρος Λειτουργιών ΕΕL (Συντονιστής), Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος ΕΕL, Δρ. Bασίλης Ζεϊμπέκης, Αντιπρόεδρος Διοικητικού ΕΕL, Ε. Σακελλαρίου, Logistics Operations Manager της PEARL, Δ. Σιαπάτης, Logistics Systems Director της Jungheinrich, Μ. Σιαφλάς, Αντιπρόεδρος Οικονομικών ΕΕL, Μ. Χαβάκη, Business Development Manager της Χαβάκης.

Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Πανοράματος, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ.

Τι είναι το πανόραμα

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού. Απευθύνεται σε νέους και νέες, κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης. Θα πραγματοποιηθεί για 9η φορά στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής) με τη συμμετοχή  περίπου 250 διακεκριμένων εισηγητών και τη στήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων.

Ο βασικός στόχος του Πανοράματος ήταν και είναι να ενημερώσει τους νέους μας, μέσα από 90 εισηγήσεις (πάνελ), workshop, «Meet the Executives», παρουσιάσεις, συζητήσεις χωρίς ατζέντα σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 21 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες. Ταυτόχρονα, θα αναδείξει την ‘Άλλη Ελλάδα’, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Επιπλέον για έβδομη χρονιά συνεχίζονται τα Business Day, ο πολύ επιτυχημένος θεσμός των εκπαιδευτικών επισκέψεων σε επιχειρήσεις στον οποίο πέρυσι έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν 900 νέοι και νέες, ηλικίας 18-30 ετών στα 28 Business Day.