Ο Όμιλος Θεοδώρου νέος επίσημος διανομέας των εκτυπωτών γραφείου TOSHIBA

Η Αρχιμήδης Α.Ε., μέλος του Ομίλου Θεοδώρου, ανέλαβε την αντιπροσώπευση των συστημάτων εκτύπωσης και αυτοματισμού γραφείου TOSHIBA για την Ελλάδα.

Η TOSHIBA κατέχει ηγέτιδα θέση στην αγορά των εκτυπωτών (μεγάλα φωτοτυπικά και πολυμηχανήματα Α3/Α4, έγχρωμοι, ασπρόμαυροι) καθώς και είναι πρωτοπόρος στις λύσεις διαχείρισης εγγράφων Managed Document Services (MDS) προσφέροντας στην επιχείρηση πολύ οικονομική, φιλική και ασφαλή διαχείριση των εκτυπωτικών της μηχανημάτων και των παραγόμενων εγγράφων της. Η Toshiba συμπληρώνει τις λύσεις που προσφέρει η Αρχιμήδης με τους εκτυπωτές Α4 της επίσης κορυφαίας Ιαπωνικής BROTHER.

Σε αυτό το σημαντικό βήμα για τον Όμιλο Θεοδώρου, σεβόμενος τις τεχνικές και οικονομικές ανάγκες των πελατών του, πορεύεται με τις ίδιες αρχές που τον έχουν καθιερώσει εδώ και 35 χρόνια ως τη Νο 1 εταιρεία στα βιομηχανικά συστήματα εκτύπωσης:

  • Προσφέρει Συμβουλευτικές Λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα, μειώνουν το κόστος και εγγυούνται την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης
  • Κατανοεί τις προκλήσεις των πελατών της και επενδύει σε αυτούς προσφέροντας Ευέλικτα Προγράμματα Χρηματοδότησης
  • Χαράζει τις τεχνολογικές τάσεις της αγοράς. Δεν τις ακολουθεί
  • Προσφέρει μια μοναδική Εμπειρία Εξυπηρέτησης στους πελάτες της εκπλήσσοντας τους ευχάριστα σε κάθε επαφή τους μαζί με τους ανθρώπους ή τις λύσεις της
  • Προσφέρει Τεχνική Υποστήριξη υψηλού επιπέδου με άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς σε όλη την Ελλάδα
  • Χαράζει τη στρατηγική της σεβόμενη το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.archimedes.gr.