Ο πελάτης είναι πάντα στο επίκεντρο για την Step One

Για ακόμα μια φορά η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρησιακού λογισμικού Step One δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» με σκοπό να επικοινωνήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της με τον επιχειρηματικό κόσμο για την περεταίρω στήριξη της επιτυχίας τους.

Η κύρια δραστηριότητα της Step One είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την υλοποίηση έργων ERP, CRM, ECM και Enterprise Mobility, στην Ελλάδα, την Κύπρο, την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της λεκάνης της Μεσογείου και της αραβικής χερσονήσου.

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που στοχεύουν στην εγκατάσταση ενός ενιαίου πληροφοριακού συστήματος, για την καλύτερη διαχείριση των επιχειρησιακών τους διαδικασιών.

Η Step One είναι πιστοποιημένη και εξειδικευμένος συνεργάτης της SAP®, συνεργάτης της Microsoft® Dynamics (NAV & CRM) και της Hyland Software Inc. για το SAPERION ECM και το OnBase.

Παρέχει κάθετες και καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες της να γίνουν ηγέτες της αγοράς. «Ο πελάτης είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε» αποτελεί το σλόγκαν που διέπει τη φιλοσοφία λειτουργίας της Step One.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Step one (www.stepone.gr) για να μάθετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.