Ο ΔΑΑ συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και καλεί τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του air cargo

Η εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. (ΔΑΑ), εκπροσωπώντας την εμπορευματική κοινότητα του αεροδρομίου, προσκαλεί εμπορικές και διαμεταφορικές επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τα στρατηγικά πλεονεκτήματα του αεροδρομίου, όπως η γεωγραφική θέση, η 24ωρη λειτουργία, και οι απλουστευμένες τελωνειακές διαδικασίες και να αναπτύξουν περαιτέρω τις δραστηριότητές τους μέσω Αθηνών.

Μέσω της Επιτροπής Εμπορευματικής Κοινότητας Αεροδρομίου, συνδέουμε όλα τα μέλη της εφοδιαστικής αλυσίδας εντός και εκτός αεροδρομίου, συμπεριλαμβανόμενων και των Κρατικών Αρχών, στοχεύοντας στη βιωσιμότητα της αγοράς και στην αύξηση των εμπορευματικών ροών. Οι αναπτυξιακές μας δράσεις εστιάζουν κυρίως στην προώθηση των ελληνικών εξαγωγών και στην προσέλκυση διαμετακομιζόμενου φορτίου μέσω των συνδυασμένων μεταφορών.

Ο ΔΑΑ είναι το πρώτο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο, το οποίο έχει τυποποιήσει συνδυασμένες μεταφορές με ακτοπλοϊκό, οδικό και αεροπορικό σκέλος με την υπογραφή σχετικών μνημονίων συνεργασίας το 2006 με τον ΟΛΠ και το 2010 με την ΣΕΠ. Η υπηρεσία αυτή αποτελεί μια συμφέρουσα εναλλακτική στην αμιγώς αεροπορική μεταφορά καθιστώντας εφικτή τη διαμετακόμιση φορτίων μέσω του λιμανιού του Πειραιά και του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στους τελικούς προορισμούς σε Ευρώπη και Αμερική.

Ο ΔΑΑ, διευρύνοντας τη συνεργασία του και με την εταιρεία PCDC δίνει πλέον τη δυνατότητα στα μέλη της εμπορευματικής κοινότητας του αεροδρομίου να προσφέρουν στους πελάτες τους και για μεμονωμένα φορτία το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της συνδυασμένης μεταφοράς μέσω εξατομικευμένων και τυποποιημένων ροών.

Η συνέργεια μεταξύ ΔΑΑ και PCDC παρουσιάζεται στην 6η Διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».

Για να μάθετε περισσότερα για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Α.Ε. (ΔΑΑ) επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aia.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.