Νέο PEUGEOT Expert μπροστά από την εποχή του

To νέο PEUGEOT Expert διακρίνεται από την ελκυστική σχεδίαση, την κορυφαία πρακτικότητα και όλα τα πλεονεκτήματα που διασφαλίζει η μεταβλητή πλατφόρμα EMP2: την συμπαγή δομή, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τους πρακτικούς χώρους, το μειωμένο βάρος και τους εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες που εκπέμπουν τόσο χαμηλούς ρύπους, όσο είναι τα 133 γρ.CO2 ανά χιλιόμετρο! Στον προαιρετικό εξοπλισμό το νέο PEUGEOT Expert προσφέρει μία ευρεία γκάμα από συστήματα άνεσης και ασφάλειας που εισάγονται για πρώτη φορά ή που σπανίζουν στην κατηγορία, όπως είναι  οι ηλεκτρικά ανοιγόμενες συρόμενες πλαϊνές πόρτες, το σύστημα εισόδου και εκκίνησης του κινητήρα χωρίς κλειδί, η προηγμένη ευελιξία στην καμπίνα χάρη στο προαιρετικό πακέτο Moduwork εξασφαλίζει περισσότερο χώρο και η εμπρός και πίσω υποβοήθηση παρκαρίσματος με κάμερα οπισθοπορείας.

ΡΕΚOΡ ΚΑΤΑΝAΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛOΤΕΡΟ KOΣΤΟΣ ΧΡHΣΗΣ

Χάρη στη νέα πλατφόρμα έχει επιτευχθεί μείωση από 100 έως 150 κιλά, ανάλογα με την έκδοση κινητήρα, σε σύγκριση με την τελευταία γενιά PEUGEOT Expert.  Ο συνδυασμός της νέας πλατφόρμας με τους κινητήρες της σειράς BlueHDi επιτρέπουν στο PEUGEOT Expert να πετύχει ρεκόρ στις καταναλώσεις καυσίμου:

  • 1.6 L BlueHDi 95hp, 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο από 5,5 λτ./100χλμ. με 144 γρ. CO2/χλμ.
  • 1.6 L BlueHDi 115hp S&S, 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο από 5,1 λτ./100χλμ. με 133 γρ. CO2/χλμ.

ΜΙΑ ΕΥΡΕIΑ ΓΚAΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝH ΧΡHΣΗ

To Expert VAN προσφέρει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο από 1000 έως 1.400 κιλά.

Διατίθεται σε τρία μήκη αμαξωμάτων: από τη νέα έκδοση Compact των μόλις 4,6 μέτρων, μέχρι τη μεγαλύτερη των 5,3 μέτρων. Είναι ένα βαν που λύνει τα χέρια του επαγγελματία στην πόλη, με χαμηλό ύψος στα 1,9 μέτρα, ενώ προσφέρει την μεγαλύτερη ασφάλεια από κάθε άλλο μοντέλο στην κατηγορία, αποσπώντας την κορυφαία αξιολόγηση με 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Το εξαιρετικά μικρό ύψος των 1,9 μέτρων, κάτι σπάνιο για την κατηγορία, εγγυάται πως το νέο PEUGEOT Expert θα έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο στάθμευσης! Η έκδοση Compact, νέα στην κατηγορία, προσφέρει όλες τις βαν προδιαγραφές με μέγιστο ωφέλιμο βάρος στα 1.400 κιλά. Απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες που εργάζονται στα αστικά κέντρα και σε καθημερινή βάση. Οι εκδόσεις Standard και Long έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς έως τρείς ευρωπαλέτες.

Η τριθέσια σειρά καθισμάτων με το σύστημα αναδίπλωσής Moduwork (στον προαιρετικό εξοπλισμό) προσφέρει επιλογές διαμόρφωσης που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο βαν της κατηγορίας. Το μεγάλο άνοιγμα που δημιουργείται από την αναδίπλωση του πλαϊνού καθίσματος και ανάλογα με τη θέση του τελευταίου, επιτρέπει:

  • Τη μεταφορά τριών συνολικά ατόμων μπροστά. Κάτι που είναι αρκετά συνηθισμένο στον επαγγελματικό χώρο, χάρη στην μεταφορά τριών εργαζομένων και των εργαλείων τους προς ένα νέο σημείο εργασίας.
  • Τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου επίπεδου χώρου φόρτωσης κατά 1,16 μέτρα και την μεταφορά δύο επιβατών.
  • Τη λειτουργία ενός μικρού γραφείου, χάρη στο οριζόντιο πάνελ που αναδιπλώνεται στο υποβραχιόνιο του μεσαίου καθίσματος.
  •  Το χώρο αποθήκευσης κάτω από το μεσαίο κάθισμα.