Νέο προϊόν Entersoft WMS για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις

Η Entersoft πρωταγωνιστεί στο λογισμικό για επιχειρήσεις με προϊόντα ERP, CRM, Mobile SFA, xVan και WMS. Παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη και διευρυμένο πελατολόγιο σε περισσότερες από 16 χώρες. Διαθέτει Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών και θυγατρικές εταιρείες σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το νέο προϊόν Entersoft WMS απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να οργανώσουν και να παρακολουθήσουν τις αποθήκες και τα logistics τους. Συνεργάζεται με όλα τα γνωστά ERP της αγοράς. Το Entersoft WMS έχει ήδη εγκατασταθεί σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις πολλών κλάδων όπως Τρόφιμα, Ποτά, Δομικά Υλικά, Ένδυση-Υπόδηση, Είδη συσκευασίας, Εφοδιασμοί Ναυτιλίας, Ανταλλακτικά Οχημάτων, Γεωργικά προϊόντα, Ηλεκτρονικός εξοπλισμός κλπ. Ενδεικτικοί πελάτες είναι οι SHOP & TRADE,  ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΑΒΕΕ, ΒΙΑΚΑΡ ΑΕ, ΑΜΒΥΞ ΑΕ.

Η Retail@Link, (του ομίλου Entersoft), εδώ και 13 χρόνια εστιάζει στην μείωση του κόστους των επιχειρήσεων και τη βελτιστοποίηση των διεργασιών τους μέσω των καινοτόμων Saas υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης, αρχειοθέτησης, EDI, CRP ενώ διασυνδέει περισσότερες από 56.000 επιχειρήσεις μέσω του κόμβου της, μεταφέροντας με ασφάλεια >18 εκατ. ηλεκτρονικά τιμολόγια και >5 εκατ. EDI μηνύματα μεταξύ των σημαντικότερων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας Entersoft (www.entersoft.gr) για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.