Νέο κατάστημα της STILL Hellas – Π. ΜΠΟΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. στην Αθήνα

Τη λειτουργία του νέου της καταστήματος στην πόλη της Αθήνας ξεκίνησε από τις αρχές του 2018 η  εταιρεία STILL Hellas – Π. ΜΠΟΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς όλους εσάς τους πελάτες της – κατόχους περονοφόρων μηχανημάτων STILL.

Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο κ. Χρήστος Μπόλης, ο οποίος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή υποστήριξή σας με τους άρτια καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς της και την ενημέρωσή σας για όλα τα νέα προϊόντα της STILL.

 Τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας είναι τα ακόλουθα:

STILL Hellas

Π. ΜΠΟΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.

Λεωφ. Θηβών 321, 12244 Αιγάλεω, Αθήνα

Τηλ.:  2105787890

Fax:   2105787891

Κιν.:  6973552275

E-mail: sales@stillhellas.gr

 

Η εταιρεία STILL HELLAS – ΜΠΟΛΗΣ & ΣΙΑ εκπροσωπεί στην Ελλάδα από τo 1983 συνεχώς την STILL GmbH, μια σύγχρονη όσο και παραδοσιακή γερμανική εταιρεία με έδρα το Αμβούργο. Η STILL HELLAS αποτελεί εξέλιξη της ατομικής επιχείρησης που ίδρυσε ο Παναγιώτης Μπόλης στην Θεσσαλονίκη το 1983, με θητεία στο χώρο των περονοφόρων και των συστημάτων αποθήκευσης από το 1978

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία ΜΠΟΛΗΣ ξεκίνησε πρώτη ως αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα κορυφαίου εργοστασίου ανυψωτικών με έδρα την Θεσσαλονίκη. Συνεπώς δεν είναι τυχαία αυτή η πολυετής εμπιστοσύνη της STILL προς την εταιρεία ΜΠΟΛΗΣ.

Η STILL GmbH, εταιρεία που ίδρυσε ο Hans STILL το 1920, σήμερα διαθέτει εργοστάσια, εκτός από την Γερμανία, στην Γαλλία και Ιταλία, όπου κατασκευάζονται όλων των ειδών και τύπων περονοφόρα, από τα απλά παλετοφόρα μέχρι ηλεκτροκίνητα και πετρελαιοκίνητα περονοφόρα 8,0 τόνων καθώς βέβαια και ειδικά ανυψωτικά στενών διαδρόμων όλων των τύπων. Το σύνολο των μηχανημάτων που κατασκευάζει σήμερα η STILL, είναι εντελώς νέα μοντέλα με πάρα πολλές καινοτομίες, που ανταποκρίνονται και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις της πελατείας, με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οικονομικές προτάσεις.