Νέο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο Hyundai 18ΒΤ-9

Η Hyundai παρουσιάζει το νέο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο αντιβάρου 18ΒΤ-9. Το νέο σχεδιασμένο περονοφόρο τύπου “τριών τροχών” παρέχει άνεση στο χειριστή, αυξημένη παραγωγικότητα και εύκολη συντήρηση.

Η Διαχείριση φορτίου έως 1.800 κιλά με ταχύτητες φόρτωσης έως 410 χιλιοστά ανά δευτερόλεπτο και ο κύκλος στροφής των 163 εκατοστών το καθιστούν το ιδανικό εργαλείο για φορτοεκφόρτωση κάθε είδους αποθήκης. Η τεχνολογία “Dual Drive” κινητήρων 2 Χ 4.7kW συνδυάζει δύναμη, μεγάλα διαστήματα συντήρησης και εξαιρετική αντοχή και απόδοση με μειωμένα κόστη για service.

To 18BT-9 είναι το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά ηλεκτροκίνητο περονοφόρο παρέχοντας μια σειρά λειτουργιών όπως ηλεκτρονικούς διευθυντήρες κατεύθυνσης προσαρμοσμένους στον υδραυλικό μοχλό ανύψωσης για γρήγορη και ακριβή μετακίνηση του φορτίου, εργονομική θέση οδήγησης με μοχλούς μετακίνησης της θέσης του οδηγού για άνεση κατά την χρήση, αυτόματη ευθείαση του ιστού για μεγιστοποίηση παραγωγικότητας, σύστημα anti-roll που επιτρέπει κίνηση σε ράμπες φόρτωσης με κλίση έως και 27,5% χωρίς να ολισθαίνει προς τα πίσω

Εξαιρετική ορατότητα χάρη στη βελτιωμένη διευθέτηση του κυλίνδρου ανύψωσης, και του πανοραμικού καθρέφτη για κίνηση προς τα πίσω, ενώ αυξημένη ασφάλεια για τον χειριστή παρέχει ο δυνατός κλοβός που υπερβαίνει τις προδιαγραφές CEE και ANSI. Τα πηρούνια διαθέτουν βαλβίδα ασφαλείας για τη διατήρηση της ταχύτητας όταν κινούνται προς τα κάτω ώστε ακόμα και σε περίπτωση υδραυλική βλάβης να μην πέσουν απότομα από ύψος, ενώ το σύστημα ασφαλείας “OPSS” εξασφαλίζει την απαγόρευση κάθε κίνησης του ιστού ανύψωσης όταν ο χειριστής λείπει από το κάθισμα. Το τμήμα της μπαταρίας είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό πλάγιας ολίσθησης όλης της μπαταρίας που επιτρέπει τον έλεγχο και την εύκολη αλλαγή της.

Το 18ΒΤ-9 είναι ακόμα εξοπλισμένο με σύγχρονο LCD monitor που διευκολύνει τον χειριστή στη διαχείριση όλων των λειτουργιών του περονοφόρου όπως η ταχύτητα, η επιτάχυνση, η γωνία κλίσης, η κατεύθυνση, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, οι ώρες χρήσης και το βάρος φορτίου, ενώ ο χειριστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 4 είδη λειτουργίας του περονοφόρου ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την εταιρεία ΦΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε.Β.Ε. – FillisLift στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 5555884.